Trip till Ullared

Tjeeeenaa. I onsdags var jag med Frida på vår "årliga" utflykt till Ullared. 
Vi kom iväg tidigt och var där vid 10-tiden och då var det lagom mycket folk, men runt lunch betalade vi det vi hade i vagnen och gick ut och åt och gick sedan in igen för att gå igenom de sista avdelningarna som vi inte hann. Då var det helt tomt på männsikor, det var helt sjukt. UNDERBART.
 
Fick med mig sjukt mycket saker hem och shoppade upp flera tusen men det mesta gick till vår stuga i sälen, lite saker till bilen och sen lite kläder och småskit. Är riktigt nöjd!!
Kändes dock konstigt att köpa julgran, badrumsmatta, grythandskar osv men sjukt mys att flytta upp nu när man har lite eget!
 
 
Hittade denna drömlampan som jag bara SKULLE ha såfort jag såg den. Lite pyjamas, massa ljus och mysiga filtar.
 

Nacho

Detta är en av mina stora favoriter, nachotallrik! Och massa ljus och en film film i sängen. 10/10! 
 
 
 
 
 
 

TIPS, för en enkel, snabb frukost!

Hej, här har jag ett superbra tips på en nyttig och smidig frukost, CHIAPUDDING!
 
 
Jag har läst in mig en hel del på chiapudding, eller framför allt chiafrön. De är bra på många olika sätt, här är några:
 
1. De är rika på omega-3! - som är ett narturligt livsmedel som motverkar bla PMS, depressioner och inflammationer!
2. De inneåller mycket protein, hela 21%.-Vilket gör att chiafrön är en superbra källa till vegetabliskt protein, som hjälper dig att bygga muskler!
3. De innehåller massa olika mineraler som magnesium (som är bra för skelettet), zink,
(som är bra för huden och håret) och kalium (som är bra för njurarna).
4. De är fiberrika-jämnar ut blodsockret och förbättrar tarmfunktionen.
5. De fyller ut magsäcken! - När fröet kommer i kontakt med vätska sväller det och blir gelé, detta gör att fröet tar upp mycket plats i magsäcken och du känner dig mättare.
 
Det finns fler saker men kände att detta räckte, men detta är inte det bästa, utan det är så smidigt att göra.
Man mixar 2 msk chiafrön och ca 1-2 dl mandelmjölk. Och med detta kan man testa sig fram med färska bär eller frukt, med kokos, proteinpulver, olika hackade nötter, vaniljsocker...
 
Min frukost<333
 
Jag gjorde min såhär:
2 msk chiafrön
1 dl mandelmjölk
1 dl blåbär
 
Sen var det bara att mixa allt, hällla i en skål och plasta över och låta den stå över natten. Så på morgonen är det bara äta!! Jag toppade med lite valnötter, pumpakärnor, solroskärnor, kokos och lite blåbär!
 
Hör ni? det är super enkelt att få i sig dagen efter och en riktigt bra boost inför dagen!

Sleek browns

Alltså detta är så häftigt. Var hos Elenore precis som gjorde ÖGONBRYNSFÖRLÄNGNING på mig. Eftersom jag inte har någit hår på brynen så är det underbart att unna sig med lite extra fina bryn.
Hon är först i Jönköping som gör detta och det är väldigt nytt i Sverige. Så testa det, så värt!
 
 
Elenore arbetar på "Bara Jag" i Bankeryd, klicka på länken för att se mer bilder!
Här nedan har jag kopierat från Wauge's hemsida där de förklarar tydligt vad det är för något:
 
 
 
 

Philip på besök

I lördags, när jag jobbade, kom Philip hem till mig. Så himla underbart att komma hem helt slut efter jobbet och få lägga sig i hans famn och bara slappna av. Att ha den tryggheten är så underbart, speciellt när vi inte setts på ett tag.
 
På kvällen träffade vi Axel och Madde på O'Learys i Jönköping och kollade på fotboll och åt hamburgare. Eller, grabbarna såg fotboll och vi snackade massa skit, väldigt trevlig kväll!
Väl hemma hade jag förberett med tapas och vin för att lyxa till det. Det var det godaste på länge. Sög dock att jag jobbade söndagen med och att Phlip åkte hem tidigt imorse innan mitt jobb. Så många timmar hade vi inte tillsammans men nästa gång vi ses ska vi ju till London(!!) och jag längtar loss!
 
 
Alltså den brickan i mitt hjärta. Och den killen med såklart.
 

Mollan, 20 år

I fredags firade vi att Molly fyllt 20 år (typ 3 månader försent)!
Hon är ju så söt som grillade hamburgare och sedan bjöd på efterrätt, vin OCH ost och kex.. Och 2 kg godis...
Ville mest dö efterråt eftersom jag var proppmätt men så himla gott och väldigt trevlig kväll med mina fina tjejer. Behövde det där för att ladda en tuff arbetshelg.
 
 
Och ser ni vilka coola lösnaglar jag har? Hittade de på HM för 49:- (tror jag) och de var självhäftande så det var smidigt att sätta på och ta av dom utan en massa kletigt lim.
 
 

Ny i håret

I torsdags hjälpte Emilia mig med håret och hon är så duktig. Vi klippte bort all det slitna och la en mörk, kall färg i botten. Så himla skönt att få bort det där äckliga tunna, slitna håret så man blir lite ny och fräsh. 
 
 

Vår stuga!

Tjena! Jag har ju helt och håller glömt bort att berätta att jag och Philip har löst en stuga i Sälen till vintern.

Vi ska bo i en 3-manna stuga som är ca 3 år gammal så den är ny och fräsch. Vi har ett litet loft där vårt sovrum är och sedan är det nykaklad toa och ett mysigt litet vardagsrum. (Ni kan få se bilder när jag flyttar in i stugan)
Men än sålänge har vi dessa bilder:



Så i december flyttar vi in äntligen.

På banan

Jag mår så himla bra nu med all träning och det bästa är att jag märker skillnad. Jag har bllivit mycket starkare redan och det är så kul att gå till gymmet och kunna höja vikterna en aning varje gång! Och maten, alltså jag äter som fan igen och sover asbra. ÄNTLIGEN.




Kräftskiva !!

I lördags så drog vi igång en rejäl kräftskiva vi tjejer med en massor med olika mat och efterrätter. Paj, ost, kex, lax, skaldjursoppa, fräsh sallad och kräftor såklart. Vi körde en nykter, mysig kväll vilket vi alla behövde. Vi mös till ordentligt med lite spelande och mys i soffan. ÄLSKAR SÅNNA KVÄLLAR.
 
 

Trerätters med Axel & Danne

Igår jobbade jag inprincip hela dagen, och efteråt hade jag och Axel bestämt att ses på en lunch på Mäster Gudmunds Källare. MEN, då hade han överraskat mig lite så då satt Danne där som kom direkt från Linköping, sköna dom är...
Vi hade massa och snacka om och vi snackade mycket om kommande säsong! Är så pepp på att komma iväg och leva life. Vi är några som ska upp igen och det kommer bli så underbart, Axel och Danne ska nämligen jobba i ca 2-4 veckor i vinter bara för att komma upp och ha lite kul emellan riktiga livet hemma..
 
Det blev en rejäl trerätters och efter några timmar så var det dags att åka hem och sova. Åh vad livspepp man får av att träffa de igen, alltid så hemskt att säga hejdå för man vet inte när man ses nästa gång..
 
 
Philip, Danne, Axel och Kasper på Utomhushousen i april.
 

Tatuering nummer 3

I torsdags åkte jag till Via Dolorosa där Markus skulle tatuera mig. Jag var lite nervös eftersom det var en stor tatuering som skulle ta ca 3h. 
Men det gick så bra och det var sjukt kul att se på medans han gjorde hela tatueringen, så himla duktig. Men efter 2,5h var jag så trött och orkade inte hålla mina ögon öppna. Men det var så värt, satt där totalt 3,5h och självklart tog vi pauser, men ändå. Var helt slut efteråt så sov typ i 1,5h när jag kom hem hah... Jag är sjukt nöjd och det var han med, så kul att han inte kunde sluta utan han ville ju få den perfekt. Så efter skuggningen så fyllde han i lite vitt så att det blev mer kontraster som ni ser.
 
Och för er som inte vet; den kommer INTE vara såhär mörk senare eftersom den är så nygjord. Jämförde min tatuering på axeln som jag gjorde för 1,5 årsedan och den har ju bleknat något sjukt. Men är så himla nöjd och nu 2 dagar efter ser den fin ut, den har inte blött något eller så utan den är fin och jag hoppas på att den läker snabbt!
 
Tatueringar på låret/benet brukar ta lite längre tid att läka eftersom man hela tiden använder benet och går och man har byxor som skaver emot den osv. Så vi får hålla tummarna att den läker snabbt!
 
 
Här har ni den:
 
 

2 nätter i kalmar

I måndags åkte jag direkt efter jobbet till Philip, vi hade riktigt mysiga dagar trots att han jobbade.
Vi hann att gå på bio, då vi såg Southpaw och den var riktigt bra alltså! Så den tycker jag att ni ska se.
Sen efter hans jobb gjorde vi mat, drack lite vin och planerade vår Londonresa som vi drar till den 1 oktober. 
 
 
 
Längtar sååååå
 
åååååå
 

Inspo

Jag är så galet sugen på att köpa massa smycken, göra en riktig dyr behandlig hos frisören och fixa håret, på att köpa lite nytt, dyrare smink som håller, massa nya mysiga kläder till hösten...
 
Sjukt inspirerad av massa saker haha. Bilderna är såklart från Weheartit.