Sommarhelg

Denna helg har bjudit på mycket bra väder, och jag har alltså jobbat :-)
I fredags så sprang jag coopertest och sedan hade vi tacokväll hos Felicia som slutade med en spontanutgång.Lördagen jobbade jag dagen lång och sedan fick jag hem och packa väskan, för vi skulle grilla på vätterstranden!
 

Onsdag

Idag har det varit en sjukt bra dag. Började med ett gympass med kelvin , sedan en go lektion i skolan! 

Sedan blev det ett gympass med Emma, innan ja fick lägga mig och vila!
Sedan drog jag, fille och Jesper till slätten och spelade lite fotboll! 


1 månad till student. 12 dagar till Alanya

idag gjorde jag min gymnasieopponering, vilket innebär att jag endast har ett hemmaprov kvar i skolan. Huuuuuuur skönt? 

Avslutade dagen med ett gött gympass med Emma, godnattt!söndags

På morgonen så var det ÄNTLIGEN dags för hotellfrukost. Tror allvarligt att jag aldrig käkat så mycket förut. Vi satt iaf med utsikt i hela globen( eller vi satt i Globen) så vi såg fitnessgalan, då det pågick en tävling vilket var kul att se!
Vi gick en snabbis på globens galleria innan vi drog hemmåt. Vi stannade till i Linköping hos Håkan och tog en kaffe och tjötade lite.

Sedan klarade jag mig på min megafrukost ända fram till typ klockan 20.00 då vi stannade på Max på vägen hem! 

Justin Timberlake 2020tour

På kvällen var jag på det fetaste konserten. Justin Timberlake bjöd på en riktig jävla brak show! Så sjukt mycket folk, ca 25 000 (fullsatt!!).
Konserten var ca 2,5 h och det var sjukt bra och roligt att se.
 
 
 
Sen efter koncerten satte vi oss och tog en Toast inne på Tolv Stockholm!
 
 

Fitnessgalen

I lördags gick vi upp tidigt och tränade på S.A.T.S., grymmaste gymmet ju.

Sedan drog vi vidare till Fitnessgalan som befann sig i Globen. Man gick runt till olika expon och fick provsmaka, testa och se osv. Vi var på en föreläsning med Greg Plitt i ca 1,5h som var väldigt intressant. (Jesper var även glad som ett barn på julafton som fick ta kort med Greg och även Hero från gladiatorerna)

 
 

Trodde inte det skulle vara så kul på galan som det faktiskt var. Det var en massa folk, många stoooooora jävlar. Såg bland annat Alexandra Bring och Ako :)

Denna natten hade vi bokat hotell på Quality Globe Hotel som ligger typ i Globen, eller det ligger vägg i vägg! Så vi checkade in där efter vi hade käkat varsin hamburgare på O'Learys. Vi hade tur när vi satte oss där, det var hockey-VM och Sverige mötte Danmark, så det var mycket passande :)

 

 
 
Detta fick jag med mig: 
 
 
En Foam-roller, vilket är sååååååå sköööönt. Och ett par läckra tights!
 

Gottehelg

I fredags åkte jag och Jesper till huvudstaden. Vi shoppade lite när vi kom fram och vi käkade på Jensens. Denna gången käkade vi efter deras luncherbjudande vilket blev lite extra dyrt.. Vi var inne på Gallerian då vi käkade Frozen Yoghurt som vi båda ääälllssskkkaaarrr, och vi var inne på Hollister.
 
 
 
På kvällen träffade vi Jespers kompis som lånade ut sin lägenhet till oss en natt, vilket var jättesnällt.
Vi hann även med en långpromenad och sen trycka i oss varsin chipspåse framför Transformers innan vi somnade.
 
Detta köpte jag i fredags: 
 
 
Trosor samt balskor!

30 dagar till studenten

I onsdags så var det dags för utgång med klasskompisarna, då det var "30 dagar kvar till studenten". Blev en bra kväll och vi tjejer nattade hos Bellis. 
 
vi gjorde mysigaste frukosten och sedan drog vi till skolan för att köpa Studenbiljetter. Sedan drog vi en fet bakismat på Max!
 
 
 
 
 

nyttt

I tisdags så var jag, Emma och Bellis på stan. Hittade en perfekt bikini samt en going tisha. Tröjan köpte jag på Once och bikinin på H&M!
 

frukost på ballen

 
 
 
Åt en mys frukost imorse på balkongen i morgonsolen, vilket ägde. Vi hade endast en lektion och jag har bara en lektion om dagen denna veckan, assååå slutspurten är sååå jobbig, pust! (ironi)

Har inte alleles för mycket kvar:
›Filosofi-redovisning
›gymnasie opponering
›svenska nationella tal
›kommunikations grupparbete
›naturkunskaps frågor
›ledarskaps grupparbete samt en frivillig inlämning
 
Sedan drar vi utomlands!!!!
 

studentmössan

Fick våra mössor för en vecka sen, glömde bara bort att lägga upp bilder på den osv. Min mössa var lite tilltryckt så den är för det första oval, sen är den typ sne i kanten där uppe.. Menmen!! vi ska bara ha den en dag sen är det över :)