sessy

 
fastnade på weheartit senaste timmen typ, men kolla va fina underkläder, spets<3

längtar

Var inne på Janni Deler's blogg där hon lagt ut sååå fina skidbilder, vill ha snö, vill ha sol.<3333
 
 

Godmorgon

Trots att jag var hemma runt 3-tiden inatt så klarade jag av att stiga upp för att gå på pass vid 8.00. Jag var för första gången på Bodybalance och det är nog min nya favo. Jag ar ALLTID älskat att strecha sådär länge som man är helt mjuk i helta kroppen, men man tar sig aldrig tiden till det. Det blir alltid "omen jag gör det sen.." men det brukar ju inte bli av...
 
Bodybalance är en blandning mellan yoga, pilates och tai chi. Man koncetrerar sig på andning och balansen och det gäller att man är koncentrerad. Man blir helt harmonisk efteråt.
 

Hade jag fått välja hade jag lätt gjort detta varje morgon, för att få en bra start på dagen och släppa all oro och stress! Men nej, jag är väl den personen som sover ut så länge jag kan så att jag får stressa så mycket som möjligt istället, synd!
 

Nattbio.

Alltså på riktigt. Bion var SÅ JÄÄKLA BRA! Alla som sett de andra två filmerna, SE DENNA!
Den var 2 h lång men det gick så snabbt, den var riktigt spännande.
Nu längtar jag som in i bäng på Hobbit-filmen, helt sinnes vad jag ryser när jag ser den nya trailern<333 Sen var det även reklam för en till film jag vill se, Sune på skidsemester! hahah älskar sune.
 
 
 
Igår hade jag även premiär för min nya jacka<333 tycker om den magiskt mycket, den är så himla varm dock så det blev lite väl lökigt när vi skulle köpa våra popcorn men det är bara bra!

OCH jag veeeeeeeeeet min utväxt är brutalt äcklig, jag ska färga håret om en vecka. 

 

New in

Beställde hem lite fina grejer från nelly, för på fredag ska jag på julbord på Isaberg med jobbet!! 
 
Beställde hem byxdressen, väskan och skorna för ca 800 kr
 
 
aa
 
aa by emma-aasa featuring how to wear a romper
 
 
Och hörni har ni dåligt med glad musik? lyssna på denna goingen med Kygo:
 
 

helloo there

Idag är det tisdag och jag är ledig första dagen på en vecka. Så imorse var jag på Campus med Frida och nu är jag hemma och tar de mest lugnt.
 
Inatt ska vi gå på världspremiären av Hunger Games 3.(!!!!!!!!!!!) Och fy vad taggad jag är, den börjar vid midnatt och håller på i 2 h så det blir en lång natt! Men fy vad den kommer vara braaaa (hoppas jag).
 
 

söndag

 
Ja, jag käkar jordgubbar i november, och ja de smakade helt ok.
 
Har jobbat heeeeelaaaa helgen, och kom nyligen hem. Bara till att käka lite sen sova, för imorgon är det en ny jobbvecka! 

ölbowling

Igår jobbade jag ett fm-pass sedan drog jag direkt hem och fixade mig för sedan bar det av till stan med goaste kollegorna för att spela nattbowling
Det var riktigt trevligt och kul, inser nu att jag kommer sakna dom vääääääldigt mycket när jag dragit. Men får hoppas på att jag får nya roliga kollegor på nästa ställe :)
 
 
 

17 dec

den 17 december ska jag fan se denna filmen. Ja, jag är i Lindvallen då men de har fan bio<3
MÅSTE SE.
 

sötaste ja sett

 

mina nya babes


 
 
 
Köpt hem brädan och bootsen från Blue Tomato, och jag är så himla nöjd. (Ska dock skicka tillbaka bootsen då de var en aning för små) 
 
Så nu är jag redo för snö och dagar i backen!
 
 
 

3 februari

Idag har jag fått hem min bräda+ boots. Jag har skickat iväg skattesedel, hälsodekleration osv. Jag har planerat in en "avskedsfest" och det är bara en månad tills jag åker.
 
Längtar ju för mycket nu.
 
 
 
 

svar:

"Hej! :) Ska beställa en sån jacka och skulle veeerkligen uppskatta svar! Hur är de i storleken? :) Hur lång är du, vad har du för normal storlek och vilken storlek har du i jackan? :) Ska nämna att det endast finns storlek small kvar! Är normalt en XS, tror du det bli alldeles för stort?"
 
 

svar: Jag köpte själv en S när jag är XS och den sitter bra, den är perfekt. Men tror storlekarna kommer in strax annars :) men de är lite små i storlekarna :) Jag är 165 och jag beställde S.!