25 dagar kvar

Nu är det inte långt kvar tills jag och min Philip reser till andra sidan jorden.
Än sålänge har vi bokat hotel och flyg till den 10 maj! Det är så galet kul och titta på saker man kan göra, planera resan och leta hotell. Känns som allt ligger så långt fram i tiden men det är så snart! Om en månad ligger man på stranden och solar! Längtar!
 
 
Tänkte om ni ville se hur vi ska bo och vad vi ska göra som vi planerat än så länge.
  • När vi landat i Vietnam börjar resan i Ho Chi Minh, där bor vi två nätter i en svit på ett hotell mitt i staden där det finns en fet skybar över staden. Hotellet heter Elios Hotel!
 
Staden är sjukt stor med många fina skyskrapor och sjukt mycket invånare. Vi ska försöka hinna med att gå på krigsmuseum från Vietnamkriget och se tunnlarna som de använde under kriget. Men hinner vi inte detta så ska vi ändå tillbaka hit efter vi bott en vecka på paradisön, Phu Qouc.
 
 
 
  • Efter vistelsen i storstaden flyger vi ut till en "paradisö", där vi ska bo i 6 dagar. Phu Qouc, "Asiens orörda pärla". Ön är fridfull med fina vita stränder och tropisk miljö. Vi valde att bo på ett riktigt häftigt hotell som ligger lite off uppe i bergen, det är ändå nära till strand och centrum men hotellet hade fått så mycket bra recensioner så vi kände att det var värt.
 
 
Här ska vi bo, på Daisy Resort. Det ser så fräsht ut som ligger så naturligt och har sån fin utsikt, MEN det är utomhustoa... så man får hoppas det inte dyker upp en orm eller spindel när man duschar! Hahaha, vi har läst på om det där, ingen som råkat ut för något iaf.... 
 
  • Sedan flyger vi tillbaka till Ho Chi Minh och sedan far vi norrut!