1 månad i sälen

Det är lite sorligt att det är betydligt mycket mer snö hemma i Jönköping än här i Sälen.
Jag har idag varit här en månad och jag har åkt bräda ca 5 gånger vilket är sjukt dåligt av mig. Men finns det ingen snö är det ju inte skitkul med isiga konstbackar...Det ska snöa endel i veckan så hoppas verkligen att det lägger sig och håller ut hela säsongen.
 
I veckan är det nyår och sjukt mycket på jobbet, och om en vecka kommer äntligen min familj! ♥
 
 
Bild från åket i Tandådalen förra veckan
 

Julafton

Att fira jul bland vänner/kollegor istället för med familjen är superknas, men vi hade en superbra jul ändå!
 
Det är oerhört tråkigt att inte få umgås med sin släkt och familj under juleider. Och att befinna sig i ett snöfritt Sälen under jul är väldigt tråkigt. Men vi gjorde det bästa vi kunde för att få en bra julstämning. Vi hade en grym jul med massa julmat och godis. Vi spelade paketleken för att iallafall få lite paket haha. Dock missade jag hela Kalle Anka eftersom jag jobbade på Julafton. 
 
En bra jul med ett grymt gäng!
 
 

Julgranen är på plats!

Haaallooj. Philip kom upp för 2 veckor sedan och då var det full rulle på julstämningen i stugan.
 
Vi köpte glögg och satte upp julgranen samtidigt som julmusiken flödade i högtalarna. Vi har även hunnit se lite av Sunes jul, vi bojkottade årets julkalender helt... 
 
 
 

Längesen.

Hejsan, jag har varit sjukt o-uppdaterad det senaste på nästintill alla flöden.. 
 
De senaste veckorna har jag jobbat endel och umgåtts så mycket som möjligt med alla sköna kollegor som precis kommit upp. I år är vi ca 15 st nyanställda och det är så himla roligt! Man vill försöka vara med så mycket som möjligt och lära känna alla, ens fritiden blåser liksom iväg. 
 
VI har gått på massa utbildningar, bowlat med jobbet och haft en och annan taco-kväll. (hehe gissa vem som anordnat dom) Vi har även gått ut endel, det har varit schlager-fredag, personal-söndag och kick-off på Högis och alla tre kvällar har varit roliga. 
 
 
Bjuder på två goa bilder från p-söndagen och schlager-fredagen. Jag, Fanny och Felizia. 
 
Om en vecka är det jul och redan på söndag är det fullbokat här i Sälen, är så taggad för all stress och panik på jobbet! Nu har det varit lugnet före stormen, kommer bli kul med lite kaos!
 
 
 
 

julbak

 
Igår innan jag åkte till jobbet bakade jag kokostoppar med saffran. Supergott och enkelt!  Recept här.
Gjorde dock en "nyttigare" variant då jag bytte ut smöret mot koksolja och sockret mot sötningsmedel. Men gott blev det! Det borde ni testa :)
 
 
Det kom även ca 2 decimeter snö igår vilket innebar mer backar öppna och massa snöskottning... 
 

Köpt en krans!

Kolla vilken fin krans jag har köpt!! Bettan på jobbet har suttit hemma och gjort hur många som helst och sålde utanför jobbet häromdagen. Var tvungen att köpa en, de var så himla fina! Hoppas den inte blåser ner från dörren bara..
 
 

Film på stugan!

Här är en snabb film för er som vill se stugan ! 
 
 

Första helgen i Sälen

Tjena! Har jobbat hela helgen och det har gått så bra. Det är härligt att vara tillbaka!
 
Har hunnit med att få upp alla saker i stugan så tänkte faktiskt visa er lite mer i veckan. Tog mig till även gymmet både i söndags och i måndags och gud vad skönt det är. Hoppas verkligen på att jag håller mig frisk denna säsongen...
 
 
 
Efter gymmet igår tog jag mig några få åk i backen eftersom det var strålande sol och minusgrader. Men att åka bräda efter benpass är inte enkelt haha..  ÄLSKAR ATT ÅKAAAA.