godjävlaa dag

Har varit sjuk den senaste veckan och har endast legat inne i stugan. Vilket suger för vi har inget wifi och alla andra har typ jobbat, åkt skidor och supit och jag har legat hemma och sovit, kanonkul.
 
Men i fredags så jobbade jag på första gången på en vecka sen senare på kvällen hade jag en fantastisk dejt på Lammet och Grisen. Har aldrig ätit där innan så det var sjukt gott!
 
 
 
Idag är det söndag och det innebär jobb, OCH jag mår bra idag medans de flesta andra är bakis idag. Ska snart iväg till Concept store med Linnea och Bella och shoppa lite!
 
 
Och här bor viiii!
 
 
 

Vecka dos

 
Denna vecka kom min familj upp, wiiho! Ligger i deras soffa just nu efter åkt lite bräda med min bror och efter lite mat. Snart ska vi åka igen! 
 
jag har jobbat nu i 7 dagar irad och idag är jag ledig och det är ju så himla skönt! 
 

P-söndag igen

 
Igår drog vi en spontanare, slutade jobbet vid 22.30 sen ville vi ut! Men det var superskoj, Peter siepen var dj och vi dansade massor innan vi åkte hem och sov! 
 
Hadeee

Hallå igen

 
 
Vi tryckte stjärnor i hela ansiktet hahahagagag var ju trots allt nyååår
 
 
Här är jossan, Anna och jag på nyår! 
 
Här sitter vi allisammans på nyår och käkar finmat innan det var dags att se fackeltåget i backen.
 
 
 
Har ju mest jobbat ihjäl mig, inte åkt några skidor på en vecka, har inte vart ute på Harrys på en vecka, bara jobba som gäller. 
 
Det är som Ullared här under jul och nyår, men skönt att det nu är över! vad har hänt? Jo vi firade nyår tillsammans vilket var supermys. Vi har vart på olearys och kollat hockey, vi har legat i vår jävla soffa... 
Men på tisdag kommer min familj, dååååå ska det mysas!
 
 

Daniel Adams-ray

 
i måndags så var vi på Daniel och vi hade förfest i vår lilla stuga på ca 25 pers, vilket var trååångt!
och konserter var sjukt bra eftersom han sjöng lite Snook-låtar! Och kvällen var superskoj, mycket folk och träffade massa roliga människor från Jönköping!