-


 
Bästa i mitt liv just nu<3

Godmorgon

Idag är det 2 dagar kvar till festligheterna, så skönt. Men först har jag 2 långa pass på jobbet..
Igår hann jag med att jobba, träna, shoppa, fixa fransarna och äta mat med emma. Så skönt med fransarna nu, inte haft några sen typ januari/februari??



ångest

 
Vafan ska man ha på sig i helgen då? Jeans, klänning eller shorts? Kavaj, linne eller jacka? Foppatofflor eller gummistövlar? Ne skämtåsido, men suger att man ska behöva packa ner kläder ifall det ska vara höst ute eller sommar.... Jaja det blir nog kul ändå! Nu är det time to sleep. NATTI<33
 
 
 
festival
 
 
 

Måndag och löning

Hallo. Idag har jag jobbat och slitit och ska göra det fram till torsdag för på FREDAG ÄR DET SUMMERBURST.
 
Och hörni jag har haft en supermysig helg med Philip, dock gick dagarna så himla snabbt. Vi passade bara på att vara med varandra helt enkelt.
Så söt är han som köper hem allt det där jag älskar; vi käkade tacos när jag kom, dagen efter åt vi as god mat han gjorde och till efterrätt min favo: lite olika kex och ostar och gissa vad han mer köpt? Vinet som vi drack varje kväll på verandan på gran canaria<33
 
 
 

Påväg mot Kalmar

Åh äntligen helg efter min första vecka i Bankeryd. Det har gått rätt snabbt men jag är helt slut, har ju varit ledig så länge och har nu jobbat långa dagar. Så denna veckan finns det inget speciellt att skriva om... Har tränat 2 gånger, gjort matlådor och städat typ! Sen har jag hunnit träffa Frida med vilket har varit superskoj! 






Men nu är jag påväg till honom äntligen!  Så skönt, vi ska nog bara chilla i helgen och så. Och vi ska äta tacos ikväll när jag kommer fram! Bästa!  
Hörs!

-

 

kamerabilder:

Nu har jag äntligen kollat igenom mina kamerabilder och redigerat lite. Åh vilken bra resa vi hade! ♥
 
Här har vi min fina Philip som läser en bok, vilket var för övrigt det enda han gjorde ....
 
Ja, det är någon som målat en kuk i sanden nere till höger...
 
Eftersom Philip varit i Playa Del Ingles förut visste han lite vad man skulle se, så en morgon tog vi på oss löpardojorna och gick till öknen. Den ligger bortanför stranden bara så det var inte alls långt. Det var riktigt häftigt att se faktiskt, men det var jobbigt att gå i all sand...
Som ni ser hade vi lite mulet om kvällarna.. 
 
 
En kväll var vi ute och åt och påvägen hem fick vi se den finaste månen någonsin, men det är så synd för min kamera är inte till för att ta på månar så man ser inte hur vacker den är på denna bilden :( 
 
 
 
Här är då vårt hotel, eller rättare sagt vår pool. Vi bodde i en bungalow!
 
Sedan åkte vi på en båttur, som var en turistfälla...Och jag orkar inte berätta nu.....
Men aja vi fick se våra delfiner! Skit häftigt!
 
 
 
 
 
 

borta bra- hemma bäst

Vänner! Jag är hemma igen och denna gången stannar jag.
Jag och Philip kom hem till Habo hyffsat sent i onsdags så vi hann typ somna direkt i min älskade, efterlängtade säng. Fy vad skönt det var att komma hem och lägga sig i sin säng efter att ha sovit i den jobbiga värmen. Helt underbart.
 
Jag ska berätta snabbt om hemresan; vi blev väckta kl 4.30 på morgonen/natten för folk kom hem från krogen och de hoppade i poolen och skrek... så hela hotellet vaknade. Det var så satans äcklig värme den natten så det gick inte sova. På morgonen var det bara värre, riktigt äcklig afrikavärme, och solen var inte ens framme eftersom det fortfarande var disigt! Så kom vår transfer, vilket blev en lång tur med en jäkla massa skrikande barn + att de satte på högsta volym på radion, och gissa vad som spelades? En jävla sällskapsresan-låt typ!!!! Livet var något miserabelt just i det ögonblick. Aja vi kom hem säkert efter en svettig 5-timmars flygresa.
 
Annars så började jag jobba i lördags och har jobbat nu i tre dagar efter att varit ledig en hel månad från jobb. Är ju helt förslappad.. Aja, jag tog tag i gymmet idag med så man kan börja vardagen igen. SÅ SATANS SKÖNT. 
 
 

Från varmare breddgrader

Halloj, nu sitter vi här igen på stammisrestaurangen och ser en återupplivad Elvis som sjunger. Riktigt duktig är han och alla som går förbi på strandpromenaden stannar till och dansar lite! 
 I fredags tog vi taxi till Moonlight cinema där vi såg The family under stjärnhimlen i en gosig soffa. Sjukt mysigt och behövligt med en film.


Igår bestämde vi oss för att gå ut i det såkallade "Klamydiahålet" som ni säkert varit i... Vi förfestade lite lätt hemma och sen blev vi nog väldigt fulla och dansade rumpan av oss på Grabbarna Grus. En rolig kväll! Men idag har jag nog har en av de värsta bakfyllorna och jag valde sängen framför en stekande sol vid poolen bland alla skrikiga ungar.



Imorgon blir det en dagstur med en båt där vi ska snorkla, se delfiner, se några fina stränder och åka banan! Hadeee!!

Restaurang Roma

Igår skulle vi ut och se lite fotboll och vi hamnade på en sjukt go restaurang. Italiensk mat, fotboll och härlig personal. Och precis när vi tänkte dra hemmåt så var det tydligen en show; Michael Jackson och Elvis! Fy vad roligt det var, det dansades och sjöng och folk buggade till Elvis som sjöng så bra. Nu sitter vi här ikväll igen efter Barcelona-Bayern och nu ska de ha trolleri-show. 



KANARIEÖARNA

Nu har vi varit här en vecka, (helt sjukt vad tiden går!!) och vi har en vecka kvar. Nu har vi vinkat av våra svenska grannar och idag kom det nya.  Veckan som gått har varit underbar, vi har varit nere på stranden och badat i havet och vädret har varit så bra- tills i måndags då molnen tog över himlen och det var 2 sjukt gråa dagar... Men det har inte gjort något alls, för jag fick massa soleksem på axlarna oså så kunde ändå inte sola, suger ju dock...

Så igår åkte vi till Aqualand och trots steg så hade vi superroligt, som två barn som bara springer runt och åker massa vattenrutschbanor. Ångrar dock att vi inte badade med sälarna på parken, vilket man fick göra för rätt stor summa pengar. Det såg helt sjukt häftigt ut! 


Vi var även ute och gick till öknen häromdagen som ligger bortanför vår strand. Det var tidigt på morgonen så värmen hade inte lagt sig i sanden ännu, men vad häftigt det var!

 

Jag hade hemskt gärna velat lägga upp lite bilder men de har jag tagit med kameran, och mobilbilder har jag ont av... Får bli mer bilder vecka nummer 2!

Längesen nu

När jag kom hem från Sälen blev det fullgas hemma; vi tog ett fredagsvin & käk piren samt bestämde att vi skulle upp tidigt dagen efter för att gå tabergsmilen... som typ ingen av oss har gått. OCH EMMA GICK MILEN MED KRYCKOR. Sjukt. Sedan var vi helt utmattade efter en dagsfylla, tävlande och en lång vandring, men ändå gick vi ut! 
Utgången var sådär, skitskoj att träffa alla igen men man för alldeles för trött efter dagen så alkoholen ville inte ner så kvällen slutade tidigt och dagen efter kom philip äntligen till mig!






Laget 2015