VIETNAM

Idag bokade jag och Philip en månads resa till Vietnam!
 
Efter säsongen här uppe ska vi iväg en månad till Vietnam, 1 maj- 31 maj. Det är så himla viktigt, och skönt framförallt, att se fram emot något hela tiden. Ska bli sjukt skönt efter ett halvår med hårdjobb här uppe att få komma iväg själva och bara leva life!
 
Vietnam för övrigt kanske inte är det vanligaste att åka till men det är sjukt billigt och otroligt fint! Än så länge har vi bara bokar flyg tur och retur. ÅH SÅ TAGGAD.
 
 
 
 
 

En helg i Trysil

När Philip fyllde 25 år i januari gav jag honom en spahelg i fina Trysil.
Vi åkte dit i lördags vilket tog sig sin tid eftersom det snöade massor och vägen var isig och snöig. Men när vi väl var framme och chekat in oss fick vi champagne på rummet sedan gick vi och spade. Vi fick även en 50 minuters massage som var välbehövlig. På kvällen hade jag bokat in oss på restuarangen på hotellet och där bjöds det på en sjukt god renfilé planka.
 
Dagen efter var vi i backen hela dagen och vädret var lite till och från, men man ska ju inte klaga på Trysils underbart långa backar! Vi avslutade helgen med en p-söndag på ICE. Bra helg.
 
 
Vårt hotell, Parkinn By Radisson, Trysil.
 
 
PM och Rasmus från förra årets säsong var och hälsade på så här har ni hela grabbligan. Philip, Axel, Fred, PM och Rasmus.
 
 
 
 

Snöskoter på Hundfjällstoppen

 Idag var jag och Philip uppe tidigt och gjorde oss en rejäl frukost för vi skulle ut och åka snöskoter!
 
Jag fick en riktigt bra julklapp av Philip att vi skulle åka snöskoter längre fram då solen hade kikat fram och när det kommit mer snö, idag var en sån dag!
Vi åkte i ca 2 h med ett stopp i Lindalens Fäbod som är utan el och vatten där vi fick köpa fika. Solen stekte på och den där varma chokladen satt som en smäck efter en timmes stillasittande på skotern. Vi åkte upp till Hundfjällets högsta topp där man kunde se bland annat Trysils fina berg sticka upp. Vi hade en perfekt dag med vädret då det var nästan vindstilla och blå himmel. Sjukt vackert var det i skogen och uppe på toppen. Synd att jag inte hade kameran med mig så man fick ordentliga bilder. Men mobilbilder får duga!
 
 
 
 
 

äntligen frisk!

Jag låg hemma i influensa i en vecka vilket tog på så mycket energi...
Jag kände att det var dags att vara sjuk nu när jag inte varit det sen i somras. Men nu är jag frisk och har hunnit med ett och annat. Förra veckan var det Mix Megapols Fjällkalas då det var livesändningar i samband med frukostbuffé och sedan var det lite uppträdanden, bland annat Måns Zelmerlöf. Han var grym(och snygg) även fast vi missade de första låtarna.
 
Det har ju även varit allahjärtansdag då jag och Philip firade lite dagen innan eftersom vi jobbade i söndags. Vi firade med en perfekt tillagad plankstek och lite rött vin på Majkens Sylta. 
 
 
I helgen har äntligen solen kikat fram vilket gör fjället helt magiskt vackert så en promenad på det!
 
 

Dreaming away.

 
 
 

Tripp till Mora

Idag åkte vi en tripp till Mora, jag, Axel, Alex & Fanny.
 
Var sjukt skönt att komma utanför bubblan lite och gå i lite klädaffärer. Visst jag hittade inget mer än smink, men jag är ändå nöjd för vi fick äntligen käka Thaibuffé! För er som inte vet så ligger Mora ca 1-1,5h från Sälen så det är inte jättelångt. Men det är ingen storstad precis, finns en gågata med HM, Cubus, Lindex, Dressman och Åhlens. Men det räckte gott och väl för oss!
 
 
 
 

Vackra Sälen

Hejsan, halvägs in i säsongen nästan. Snön kommer och går och jag har blivit sämst på hälsa och träning.
 
Har inte tränat alls mycket men jag bestämde mig att ta mig dit igår, jag vägde mig det första jag gjorde,(jag brukar inte bry mig särskilt mycket om vikt.. men..)och det resulterade i att jag hade gått upp 8 hela kg sedan 1 december. Heja mig!!
Men det visste man ju redan innan att det blir så, svårt att vara duktigt eftersom man blir en aning tråkig då..