Besök hemifrån

I torsdags kom äntligen mina fina tjejer upp! Emma och Johanna, och de stannade kvar tills måndagen och vi hann med en massa skoj saker. VAD JAG SAKNAT DOM.
 
Vi började allt med en utgång, såklart! Vi var på utomhusafterski i Tandådalen, käkade fondue på toppstugan, kollade "Uppåt väggen" i Hundfjället, såg Markoolio på ICE, SPAade bort hela söndagen och avslutade allt med en frukostbuffé innan vi sa hejdå.
Mycket bra och välbehövlig helg med dessa fina brudar. Känns konstigt utan dom nu...
 
När man träffar folk hemifrån känner man hemlängtan, saknar vänner och familj och självklart vardagen. Men nu är det en månad kvar att avnjuta innan säsongen är slut för iår. Än sålänge har jag jobbat ihjäl mig och är så trött, så ska bli skönt med en månad ledighet sedan. 
 
 
 
 
 

Proteinpizza!

Testade denna mumsiga pizza häromdagen!
 
Man har färs som botten istället för deg, så brer man ut lite krossade tomater och toppar med valfritt!
 
Jag hade 600g lammfärs, men funkar lika bra med nöt-eller blandfärs. som jag plattade ut den på en plåt. Så kryddade jag lite, sen på med krossade tomater med basilka smak!
Som topping hade jag champinioner, aubergine & zucchini. Sen in i ugnen i ca 25 minuter i 250 grader. Som tillbehör hade jag ruccula och vitlökssås!
 
 
 
 
 
MUUUMS!
 

Våååååren är här!

Igår var det en riktigt varm dag och det firade vi ordentligt!
Vi grillade korv, hängde i saccosäckarna, drack cider i solen, åkte snowkick nerför Gustavsbacken, gick på aftersi och avsutade dagen med tacos! Sjukt bra dag!
 
 

Bra dagar i solen!

Den senaste veckan har solen pressat sig fram och våren börjar ta sig.
Snön har smällt bort lite och jag håller tummarna att det snöar lite till iallafall så man kan åka säsongen ut. Efter jag var och kollade på Vasaloppet blev jag så sjukt sugen på att testa att åka längdskidor.(Har aldrig åkt det, bara när man var liten och åkt i trädgården..)
 
Så i torsdags tog Majken med mig ut i spåret och det var så kul! Vi hade jättefint väder så det var ganska varmt och ansträngande. Men vi tog oss ut och åkte ca 6km ändå! Mer längdskidor!
 
 
 

Vasaloppet 2016

Igår tog vi en liten utflykt tidigt på morgonen med frukost ner till Vasaloppsstarten.
 
Man blir faktiskt en aning sugen på att åka när man ser alla som är med. Hade ju aldrig klarat det eftersom det är aslångt och för jag ALDRIG åkt längdskidor haha....
Men hade varit en rolig utmaning!