mys med flickorna

Igår så bestämde vi oss för att sova över, jag, Emma och Felicia. Så igår så gjorde vi pitabröd med kebab och hade en såndär perfekt tjejkväll med massa snack och grejer. Bästa dom
 
 
 
 
Imorse gjorde vi scones och stekte upp en massa bacon, det var den bästa frukosten på lääääängeeee. Sen tog vi bilen till till gymmet och tränade lite. Så sjukt skönt!
 
 
 
 

dagens träningshets

Tänkt på detta med "träningshetsen" som pågår i dagens samhälle. Visst det är "tråkigt" , men det är BRA inspiration. Alla får ju göra som de vill. Känns som det är många som tycker att man är "dum" om man äter bra och tränar mycket. Jag anser själv att det är superbra alla människor fått upp ögonen för ett hälsosammare liv , allt fler väljer att åka till gymmet eller ut och spring istället för att ligga på soffan och göra ingen nytta. Jag tycker det är superbra, hälsan mår bättre, man sover mer, man äter bättre, mer koncetrerad i tex skola osv. JAG mår bättre av det, men det är inte alla som gör det. Typ när man tränar får man bort all ilska

MEN det känns som det går över styr. Känns som att fler och fler tävlar mot VARANDRA istället för att tävla mot sig själva. För man gör det för sin egen skull, eller?

Jag tycker att alla kan göra som de vill, man får själv bestämma över sin kropp och sitt liv. Om träning inte passar er, så får man hitta sitt egna sätt.

Ät vafan ni vill och när ni vill, träna hur ni vill och lev hur fan ni vill! Men det är onödigt att döma andra som älskar det de gör! :) så kom ihåg att vi tränar för att ha kul och må bra!

Paket från Gymgrossisten

Igår gick jag en runda, hämtade mitt paket jag fick från Gymgrossisten. Där fanns mina nya underbara tights och ett linne som är superskönt!! 
 
 
Linnet : från Röhnisch,  kostade 199:- plus 10% studentrabbat! 
Tightsen: fårn Better Bodise, kostade 499:- (det var 29% rea) + 10% studentrabbat!
 
 
Jag och Emma testade även på ett nytt pass, Bodystep, vilket jag inte trodde skulle vara så jobbigt. Men GUUUUD vad jag svettades, riktigt bra pass. Men svårt första gången att komma in i alla steg och grejer, men det gick ändå bra för att vara första gången. Nästa gång blir det bättre ska ni se!

-

 
Untitled #2
 
 

godmorgon. going-frulle

Gjorde mig en god frukost, bacon, ägg, kvarg+mango.
 
 
 
Bilden är tagen med min nya fina kamera<33
 
Idag ska jag mest ta det lugnt & ikväll blir det ett pass på Nordic i Habo!! 

i can, i will.

Idag har det varit en bra dag hittills, haft en välbehövd sovmorgon, så käkade en god frukost som bestod av 2 stekta ägg, kvarg+funlightsaft och sen hade jag en kiwi och ett päron i. Det var riktigt gott!
 
 
 
Sedan ett cardio-pass på gymmet med Emma. Sen gjorde vi en god soppa med nudlar, kycklig och lite grönsaker, 5/5<33
 
 

"längesen nu"

ligger i sängen med en kopp te och lyssnar min favvo "Mew- Comforting Sounds". 9 minuter lång och sjukt avslappnande om man är stressad/arg/ledsen
 
 
 
I helgen har jag jobbat och typ gjort inget. Igår mådde jag inte jättebra så låg i sängen och slöade. Idag var jag och Emma och testade på ett av Nordics pass,  BODYPUMP. 
 
 
 
saknar brännan, saknar blondin-emma.

 
 
 

PENGAR PÅ FREDAG

åååh idag har det varit en superdag!! Jesper kom hit igår och vi såg på en kul film: JACKASS BAD GRANDPA
 
 
 
 
 
Sen så idag så hade jag bara en lektion, och sen drog vi förbi XXL där jag köpte mig lite saker:
 
Köpte mig ett par Nike skor som jag ska ha på gymmet, endast 399:- på rea! Köpte linnet för 249:- och de andra fick jag av Jesper hihi. 
 
Sen skulle vi in en snabbis på Media Markt bara för att jag skulle kolla lite på kameror, så höll de tydligen på att bygga om så det var massa rea på varor. Så jag fyndade en Samsung NX1000 för endast 1490:- , den var nersatt från 2790:-. SKIT GÖTT!!
 
Så denna kameran är supersmidig, man kan föra över bilder DIREKT till mobil,dator,tv osv via Wi-Fi. Så nu blir det bättre kvalité på bilderna hörni, NÖJD.
 
 
 
 

"The Wolf of Wall Street"

Jag har inte skrivit jättemycket om vad jag gjort oså det senaste. I helgen var jag på Öland hos min käre pojkvän, vi tog det väldigt lugnt, vilket var riktigt skönt. Vi tränade 2 gånger och var på bio. Vi såg ju självklart " The Wolf Of Wall Street". Den var gööööööörbra
 
 
 
Så den tycker jag att ni ska se!
 
Annars har jag inspirerats sjukt av massa olika tattoos som jag vill göra NUUUUUUUUUUUUUU!
Jag har köpt gymkort (ÄNTLIGEN) 
och gjort massa god mat hehe
 
 
 

vi alla drömmer om något

Jag önskar att jag hade mer pengar och en fin lägenhet. Åh vilken dröm att få inreda själv och köpa saker själv. Längtar så tills det är min tur!!
Det snyggaste av det snyggaste måste vara vitt och grått när det gäller hem och hus...
 
 
Untitled #1
 
 

ställen jag vill till

Jag vill mest överrallt, men jag vill till Los Angeles, London, Paris, New York, Carribean, blablaa blaa ÖVERALLT!
 
 
 

Bikinis jag vill ha till sommaren

 
Vill sååååååå gärna ha en triangl bikini, men det är nog inte värt 500 kr, tyvärr! :) Ajaa ska kolla lite på Nellys och se om man hittar något vackert!
 
 
 

Eva solo

Glömde visa vad jag fick av mina chefer i julklapp (tror jag!).
Här kommer det iaf, fick superfina saker från Eva Solo 



wanties

 

because i am happy!

 
 
Bjuder på en låt som man blir riktigt glad av! sjukt skön låt (den var med i Dumma mig 2).

 
Denna veckan har jag mest pluggat, tränat och ätit i mängder!! Idag så hade vi gym på morgonen sen stannade jag i typ 45 min och körde lite eget! 
Hade idag på mig min nya klocka jag fick av min finis jesper!
 
 
 

"Fitness fighten"

Denna månaden (och mer) så ska jag köra allt för träning osv. Känner att det snart är sommar och det är dags för att dra igång träningen ordentligt! :)
 
Så det är dags för att gå all in. Så får vi se vad det leder till! tjooo hej!
My motivation to be healthy. I will make it. I will do it. I will acomplish my goal.
 

min helg

 
Denna helgen var det min jobbhelg, så har mest tagit det lugnt, haft mys med tjejerna, tränat! Sjukt trötter nu så det är dags för sömn hörni!!
 
Ligger med tända ljus, nerbäddat och pratar med Jesper. Så jobbigt att han är så långt borta. han är bäst<3

 
 
 

Bilder från Lindvallen- del 2

Tog lite bilder från Jesper som jag redigerade och tänkte lägga in. Åh älskar Lindvallen. Någon kväll var vi ute och gick lite, det var så satans tyst i byn, så mysigt, så mycket snö. Kändes lite som en julfilm..
 
En dag när vi skulle åka sittliften till toppen så var det SÅÅÅ mycket dimma när vi väl satt oss i liften. Men när vi närmade oss toppen så blev det HELT KLART. Så sjukt när man stod där uppe och inte såg utåt för att vi stod över molnen typ. (det ser ni på de första bilderna)
 
 
 
 
Helt klart en suverän vecka!
 
 
 

dagens vill ha

När man ligger hemma och gör INGET så blir det mycket bloggtittande, kolla kläder och inspiration.. 
 
Så idag har jag hittat denna sjuuuuuuuuukt snygga jacka, och dessa stövlar som jag faktiskt funderar på att köpa. 
 
 
Har även kollat runt på massa tatueringar, och har skissat mig en (som ni tyvärr inte får se).
Så sjukt sugen på att skaffa mig en. NU. Som jag själv skapat, som är min egen.
 

>→ fyrverkerier inuti

Hallo, eftersom jag kom hem kl 5.30 i onsdags och gick till skolan så sov jag mest när jag kom hem. Samma visa igår, åkte buss kl 7 på morgonen, var hemma 16.20 och skulle jobba 17.0. Mådde bajskorv för jag fått stressa och inte sovit så hemskt mycket. Så jag stannade hemma idag, Jesper åkte hem och jag har mest sovit och gjort ingenting...
 
Jag har kollat på Studio Paradise avsnitt 5 & 6, sjukt kul. 
 
 

Godmorgon

Igårkväll badade vi på badhuset med André och Julia:)  de sista dagarna i backen var väldigt nice, bra med snö och härliga backar, förutom den sista dagen (tisdag) då det regnade och det var mest vattenpölar på marken, som tur var så åkte vi bara till kl 11, vår buss gick vid 14:)

Nu sitter vi i Nässjö, har sovit på bänken i 3 h ... Och snart är vi äntligen hemma.



afterski, snowboard, snö och träningsvärk

Igår så åkte vi dagen lång och sedan drog jag och Jesper till afterskin, alltså jag älskar det. Det var samma coverband som brukar va i kläppen, riktigt roliga.

Kan säga att man sover rätt hårt i och med att man varit igång hela dagen och träningsvärken är fan inte att leka med...

Idag så har jag åkt med Jesper fille , där vi skulle lära Filip att åka snowboard, efter många bellar på rumpan och lite för mycket snö i vantarna så tog vi oss äntligen ner och vi alla var välförtjänta av en pommes på donken.


Har åkt både snowboard och skidor idag, sjukt gött, dock var backen rikigt isig...

Ikväll ska vi till O'Learys och se jvm! Tjarråååå




Lindvallen

Har åkt hela dagen lång och sitter nu i soffan med en chipspåse. Det är nollgradigt och pudret är nästan perfekt. 






Sista dagen på 2013

Jag jobbade till 17 och sedan blev det stress hem för att vi sedan skulle till Cajsa och fira nyår!
Det var riktigt roligt och jag har de finaste vännerna<3





Dagen efte drog vi och käkade frukost på 95an, för gott! Sen drog Håkan hem och jag fick börja packa resväskan för inatt kl 5.34 skulle vi pka från Habo station till Lindvallen !  


Måndag

i måndags så kom Jesper och Håkan upp till Jönköping, så vi käkade på jensens och gick på stan!