18 år!

 
Började dagen med godaste frukosten, massa nutella och jordgubbar <3333 sen drog jag och Jesper till Kalmar och satte oss och tog en drink! Sen blev det grillat, öl och badtunna med boysen! 
 
 

baam

 
 söndags så jobbade jag, självklart regnade det och det var fullt med folk. Sen tränade vi och tog det mest lugnt!

waynes en lördagkväll

 
waynes fika med grabbsen

träniiing

 
Direkt efter jobbet blev det gym med Jesper och tauber:) påväg in till Kalmar ! 

lördag!

 
idag fyller min kära syster år, grattis till henne! 
 
En otroligt bra och mogen syster , trots att hon är 4 år yngre än mig så kanske det kan kännas som om vi är tvillingar. Bilden är kanske 3-4 år gammal(?), hade slutat 9an tror jag!
stort grattis älskade syster!
 
 

BRAZIL JACK

 
igår var jag och Jesper på cirkus direkt efter att jag slutade jobbet. i och med att jag bara varit på cirkus en gång när jag va typ 4-5 år så minns jag inte riktigt hur det är! Men det var kul, men sen var jag nog 10 år för gammal för vissa saker! Men kul var det!:)

måndag

 
Sovit till 14 idag, sen bara massa slö. Myser lite på altanen med Oska.

Solig dag

 
börjar dagen med lite god frukost! 
 

Fribiljetter

Kom en snubbe in på jobbet och frågade om han fick trycka upp två cirkus-planscher i/utanför vår restaurang, ja de fick han. Han gav chefen några fribiljetter. Sen kom han fram till mig, stackars tjej som städar borden, leverfläck något clownaktigt och ger mig sedan 2 biljetter, hopp, tack!
 

världen

 
 
Vill ut och resa och upptäcka världen. det finns så mycket att se och uppleva. 
Den sista bilden är från krabi beach i Thailand, där jag faktiskt varit! 

hemskt

 

Ledig en fredag

 
både jag och Jesper var lediga idag, så vi drog till köpingsvik där familjen solade och badade. Riktigt härligt i vattnet faktiskt, sen drog vi och käkade vääääääärldeeeennss godaste 3rätters!

fotbolls-EM

 
efter jobbet drog jag, Jesper, mamma och fille till Kalmar och kollade fotbolls-EM. Norge -Island. Det var en kul match faktiskt !

Stoooorm

Blåst hela jävla natten, lät som om det var värsta orkanen. Påväg till jobbet nu iaf, det blåser för jävligt mycket. Sitter och fryser i en busskur..
 

Tisdag och jobb

Godmorgon protein. Idag är det köket som gäller igen, tycker verkligen om att jobba i restaurang, men ni ska veta hur stressigt det är. Högsäsong på Öland är inget att leka med precis;) 
 

cykeltur

 
Efter att jag slutade jobba igår så tog vi cyklarna till färjestaden och käkade tacos hos Jespers farmor. Sen bar det hemåt igen. Blev totalt 6 mil! Somnade väldigt skönt sen!

lördag

 
familjen kom ner och hälsade på, såg vår lägenhet och sen in till färjestaden för att äta lite. Idag är det riktigt fint väder och jag önskade att jag var ledig varje dag! 

9.35

 
Sitter ute och väntar på att min tvätt ska bli klar! Tog den tidigaste tvättiden så har vart uppe sen 6, har även städat och diskat. 
Min familj kommer hit om ca en timme, ska bli kul!!
 
ja jag är alldeles kritvit, men så är det om man inte har lov! Minns inte senaste jag solade 

Piggast i stan

 
Jesper kom hem vid 12 från jobbet, jag var ovanligt pigg, han var hungrig, vi drog till Kalmar till Max. Sen åkte vi förbi o'learys och sa hej till hans fulla vänner. Vi satt alltså i bilen , spöregn, åska.

Svett

 
Var på gymmet imorse med Jesper, men han drog och jobbade vid 15.00 så kollade på tv, på biggest loser. Blev så taggad på att träna, så drog till gymmet igen haha! Påväg hem nu, ska dra till Jespers mamma och pappa och käka lite, hade gött!

Angående mina förra inlägg

nej det är inte alla mina saker som låg i lådan hajahaha! Allt är Jespers typ, en grej är min!:) godmorgon förresten, ska bort till gymmet nu!

LCHF. Low Carb, High Fat

Tjena, ska testa LCHF, vilken innebär att man minskar intaget av kolhydrater. Jag ska alltså undvika pasta, ris, socker, bröd, potatis osv. LÄS MER HÄR OM NI VILL VETA MER
 
Man äter som vanligt, när man är hungrig och tänk inte på hur mycket du äter osv bara du blir mätt, och sålänge du skippar kolhydraterna! :)

Så ska träna hårdare och verkligen äta rätt nu så får vi se hur det slutar! :)
 
 

we<3it

 

tisdag

godkväll allesammans, idag har jag jobbat, sen efter jobbet var jag på ICA och köpte mjölk, yoghurt och kvarg och hämtade en låda från BODY SCIENCE.
Tränade sen hemma i vår lägenhet, Jesper jobbar så är lite ensam. 
 
 

Ny månad, ny vecka,nya möjligheter

 
Hej igen!
från och med igår(30 juni) så ska ja börja träna hårt och äta rätt. Haft några veckors "sommarlov" så måste ta igen lite. 
igår var jag och älskling på gymmet, körde hårt och idag har jag satans träningsvärk. Så när jag kom hem efter jobbet idag så sprang jag ner till tvätten eftersom vi bokade en tvättid nu. Sen sprang jag tills det skulle bli klart, så sitter nu i tvättstugan!:)