äntligen lördag

Startade dagen med en riktigt go frukost, finns det något godare på morgonen? en "bra" frukost & nypressad juice<33

Dagen är lite oklar, blir säkert en sväng på stan och ikväll blir det hockey och lite förfest här. TAGGAD.
 
 

helg

Idag tog jag helg efter ett 10-timmarspass. SKÖNT. Åkte hem och lagade god mat samt frossade popcorn med Emma.
 
Fick hem mitt paket från Ridestore och jag är FETT nöjd. Nu gäller det bara att köpa skidor, bräda, boots, pjäxor osv...
 
 

dansen före döden

igår var en sådan dag då jag bara låg i sängen. drack te. åt godis. 
 
 

nära nu

Om 77 dagar börjar jag jobba i Lindvallen. Jag har de senaste dagarna BARA letat efter skidor, snowboard, boots, pjäxor, kläder osv. MEN DET ÄR SÅ DYRT. 
Men dagar som dessa, då det regnar, man gör inget om dagarna, då vill jag inget annat än dra härifrån. LÄNGTAR SOM FAN. Att få komma iväg från denna staden, det längtar jag efter. Jag längtar att få börja ett nytt liv, nya vänner, nytt jobb. Men samtidigt är jag så rädd.
 
Men för er som vill veta:
Jag ska jobba på Ica Nära i Lindvallen där jag arbetar ca 70% i veckan. Jag kommer bo med 5-9 av mina kollegor i en av stugorna i Lindvallen. Jag åker i början av december och kommer hem i början av april ungefär, det beror helt på om det fortfarande finns snö osv.
 
Jag drömmer mig bort, till snö, skidor, snowboard, massa nya vänner och den stämningen som finns där, helt underbar. Så jag hoppas att mina roommates gillar att åka i backarna och inte bara dricka. Kan tänka mig att det är en stor blandning av människor, de som brinner för skidor, de som är där för att jobba och de som är där för att festa & träffa vänner. Många kommer vara nybörjare i skidor samtidigt som det finns de som tävlar i landslaget.
 
Att åka bort över vintern är helt klart PERFEKT. På vintern är att dystert, ensamt och kallt. Man kan inte längre ses lika ofta som på sommaren, alla är inte lika lyckliga som på sommaren. Att åka iväg, bort från dysrta Jönköping och till ett äventyr där jag kommer få sjuka minnen för livet.
 
ÖL PÅ AFTERSKI.

ourfitnessfight
 
Klickade för övrigt hem lite skidkläder, denna jackan tex;

 

Nu vandrar åren.

Finns det någon vackrare låt än denna?
 
 

U GOTTA LOVE BULLAR

Vet ni? Härom dagen när jag jobbade så var det en äldre dam som sa "Du är alltid så trevlig och glad, det är så roligt". Hur söt? Det gjorde min dag. 
 


de ägde när jag kom hem från jobbet. FÖR MAMMA HADE BAKAT BULLAR<333 och jag har köpt ett nytt skal som ja diggar.
 
 
 
 

Jobbday

Idag är det torsdag och jag fick sovmorgon, eftersom jag jobbade 15-22.30 . Så när jag vaknat och slängt i mig lite frukost så var ute och gick med Silla (en hund) imorse, vi är nämligen hundvakt! Sen tog jag mig till gymmet och tränade ben, åååhh vilken lycka att vara tillbaka(säger det igen, och igen och igen)!!
 
 
FÖR MYCKET EGO NU HAHHAHA
 
 
Sen var det dags för jobb. 
 
 
 

burning

Igår jobbade jag vilket var så skönt efter dessa veckor med sjukdom, hosta och trötthet. Har inte gjort något mer än att legat i sängen typ... Men jag var pallrade mig ut 5 km och det var såååå skönt. ÄLSKAR ATT VARA TILLBAKA.
 
 

söndag

Idag har jag spenderat dagen med Emma, det har varit en mycket mysig söndag. Vi tog bilen till stan och fikade och pratade endel & sen avslutade vi dagen med en skräck-bio med Christoffer. Ska ALDRIG gå på skräckfilm på bio igen. FY. VAD. LÄSKIG. FILMEN. VAR.
 
 
 Här är trailern på filmen vi såg. (filmen verkar läskigare på trailern)
 
 
Här är lite av vad jag fått med mig hem det senaste:
 
 
 

Lördagsgodis

Hade en himla bra lördag med mina fina tjejer. Emma hämtade upp mig på morgonen med sin nya bil(!), så åkte vi till A6 där vi mötte upp Felicia. Vi åt på IKEA och sedan röstade vi innan vi drog till Kinnarps och kollade på HV71 när de slog ut Linköping. Riktigt rolig match!
 
Efter matchen åkte vi med Jacob och Ludde och tog en fika på George. 
 
 
 

Tuesday, I'm in love

Idag är jag lycklig.. föööööör JAG HAR FÅTT FUCKING JOBB I SÄLEN. 
 
Idag vaknade jag tidigt och var såååå sugen på scones, så jag ställde mig och gjorde det heh. Sen bakade jag drömmar vilket är det godaste som finns typ..(hade en aning mycket bak-lust)

Var även på stan med Emma Lif vilket var stört kul eftersom vi hade en määäängder att prata om haha. 
När vi satt på Condeco ringer de från Ica i Lindvallen och säger att jag har fått. BAAAM. 
 
Fattar ni, jag ska upp i december och kommer hem sen i början av april typ. Skidor varje dag och massa nya vänner (hoppas jag). Lite spänd är jag allt. Måste köpa skidor och snowboard och annat bös.. NU JÄVLAR. Sälen 14/15.
 
 
 

Heroes

kärlek till denna låt. 
 
 

jag tror att det bästa inte hänt än.

Idag är jag tröttare än fucking tröttast. Jag åkte hemifrån vid 7 och kom hem nu 12 h senare.
Har suttit och lyssnat på håkan och maggio hela kvällen och fy vad jag mår bra nu<33 ÄLSKAR DE FÖR MYCKET.
 
 
 
Alltså vlket humör jag än är på gör Håkan allt bra, texterna, låtarna.. mhh. KÄRLEK. 
 
 Håkan Hellström, Dom fyra årstiderna
 
 
 

Roadtrip till Sälen

 
 
 

√ Städat

Igår kväll kollade jag på Endless Love och käkade popcorn med min bästa lillebror. Han tyckte faktiskt om filmen ahahah..
Sen somnade jag sent pga feber och att jag hostat massa. Jag skulle ha jobbat idag men jag har ju tappat rösten så när jag ringde jobbet fick jag knappast fram ett jävla ord..
 
Har nu städat färdigt rummet och har packat för jag och pappa ska nu upp till Sälen! Hööörs!
 
 
Sen pysslade jag om lite i rummet och fixade nya tavlor och rensade bort endel saker. Så himla skönt att få bort massa onödiga saker, typ gamla kvitton och papper som ligger och skräpar överrallt..
 
 
 
 

-

steel gray
 
 
 
 
 
Suttit hela morgonen och kollat på heminredning, och FYYY vad kul det är<3
steel gray by emma-aasa featuring deer antler home decor
 
 
 
Denna låten är föööör härlig. Den är med i Endless Love!

BALKLÄNNING TILL SALU

Säljer min balklänning.

Det är ett minne men det kanske är någon annan som vill vara prinsessa i min klänning för en dag. 
 
Jag köpte den för 1400:- från dressfirst.com. Säljer den för ca 700:-

Jag beställde hem storlek 38 men sydde in den i midjan samt sydde upp den, jag är ca 165 och den passade min galant när jag hade klackskor.

 
 
 

 

bröllop

Min Lördag var verkligen fullspäckad. Jag jobbade 7.30-15 sen hann jag typ duscha och äta sen skulle jag iväg på bröllop. Jag och Frida serverade, vi diskade heeelaaa kvällen och stirrade runt... Men roligt var det allt!
Sen stressade vi oss in till stan och träffade tjejerna ute, så hann vi typ dansa av oss och träffa lite vänner innan det var dags att åka hem. Var nog hemma en aning för sent eftersom jag skulle jobba idag och nu sitter jag här utan röst och har typ feber. 
 
 

"jag fattar precis hur det känns"

 I torsdags så gjorde jag fransförlägning hos bästa Frida på Jönköpings Nagelskola. Fredagen var en gottepåse, käkade på Condecco ef ter ett gympass med Alex och senare på kvällen blev det O'Learys med Emma och Felicia.
 
 

Livet vänder...

Vill inte fula mig och säga att jag SKA jobba i sälen i vinter. Men jag har iaf sökt jobb och ska dit på mån-tis för intervju så får vi väl hålla tummarna och se vad som händer här näst. Isåfall ska jag alltså flytta upp dit i ca 5 månader, vilket jag är lite osäker på. Men jag har velat detta så länge, så jag ska fan göra detta. Kommer suga att bo så långt ifrån vänner men jag tror själv att det kommer äga där uppe. 
 
Tänk er att få åka skidor/snowboard ca varje dag och bo med goa kompisar och lära känna massa nya ungdomar.
Men som sagt vill jag inte säga för mycket, haha men man får ju hoppas på det bästa! :-)
 
 
 
 
 

Fredag igen

idag är det fredag och det är min lediga dag denna veckan. Tog lite sovmorgon, städade rummet och är nu påväg till stan för lite gym med Bandis, sen ska vi ta en sväng på stan så får vi se hur dagen slutar. Blir väl en myskväll med tjejerna.



Satte mig och målade lite under paradise härom kvällen. Var ett tag sedan nu så det var skönt!! 

Senaste dagarna

Märkte nu att jag inte skrivit något på en vecka
Men men, förra helgen var det utgång och jag hade riktigt roligt. Dock blev det inget Liseberg och jag tappade bort min mobil, är riktigt riktigt klantig.



I veckan har jag jobbat, haft inventering på jobbet, kollat innebandy med Cajsa och Banda, gymmat med Emma, käkat ute med Emma, Felicia och Banda, och ännu mer jobb.