Senaste

I am baaack. 
 
Jag har typ käkat, käkat, käkat, sovit, käkat..
 

Senaste har jag väl chillat, haft mycket på jobbet och det har varit dåligt med utgångar. Hade en dag med Phille, (typ enda dagen vi varit lediga tsm) då vi åkte skidor, drog en afterski och sedan ölprovning.
 
 
 
Sen den senaste veckan har jag ÄNTLIGEN kunnat träna igen, så under 1,5 vecka har ja tränat ca 6 gånger. Vilket jag inte kunnat göra sen i somras typ. 
 

Halva tiden

 
Asså vi kom på att detta liv snart är över. Men vi har hunnit med en del och vi har massa kvar.
 
senaste har jag åkt lite bräda med elin, vi var ute i lördags och såg Mando diao vilket var helt fantastiskt. Det blev en dyr utgång med en fylla betald i baren. Men det var en bra kväll. Och vi botade bakfyllan med att köra icekart :) sen har det bara varit jobb med en heeeel del danskar.
 
 
Finaste Mando diao<33
 
Icekart-gänget, roligaste på länge!
 
 
I söndags firade fina Lisa som fyllde år, det bjöds på god mat och tårta innan vi som jobbade åkte hem och nana när de andra drog ut!

TISDAAAA

 Tjenaaa. Idag vart jag ledig, vilket innebar sovmorgon,(äntligen) lyxfrukost och sedan ut i backen hela dagen i världens finaste solsken. Åh backen var helt underbar idag, ca -10, hård i backen och strålande sol, massa offpist! Och som ni ser så har dagen vart perfekt.
 
 
Här har ni Fred och Kasper innan vi går in och njuter av varm oboy med grädde i toppstugan.
 

Blev väldigt mycket bilder idag, folk stod på toppen och fotade hela tiden och man kände sig bara ivägen.
 Vi drog in en snabbis på afterskin & sen drog vi en pizza och nu tänkte jag sova för vi ska på Crossfit ikväll(första gången jag tränar på ca 4 månader...)
 
 

middag med jobbet

 
En suddigare selfie av några av mina arbetskamrater.
 
 
När jag kom tillbaka till Lindvallen efter en 7 timmars lång tåg/bussresa från Jönkööping så var det bara att hem och fixa sig för vi skulle på 4a-rätters och show på Wallmans med jobbet. 

Det bjöds på lite tapas till förrätt och sedan en supergod hummersoppa, till middag var det oxfilé med potatiskaka 
(typ en potatisgratäng) med en supergod kantarellsås.
Efterrätten var svingod, det var en choklad och kola kaka, en vaniljpanacotta 

Och ni ska bara veta hur bra det var, och hur gott det var, mums. Mina kollegor/rumskamrater äger!
 
 

19.50

 
det senaste har jag hunnit med en massa, jag har åkt lite bräda (skräll)
 
 
Vi har sett E-typer och movits. Mina kära tokarps-vänner var uppe så hängde lite med dom. Sedan passade jag på att åka hem en snabbis för att träffa vännerna och så.
Hann med att göra fransar, shoppa, gå på relax med Emma, Maja och Felle. Sen hade vi sleepover, på morgonen käkade vi hotellfrukost, sen shoppade hela dagen, vi hälsade på Nisse i sin nya lägenhet och sen var vi ute och käkade alla tjejer! 
 
vi låg och kollade igenom massa bilder innan vi skulle sova, här är bild på oss när vi firade mig och molly i Halmstad! 
 
var tvungen att testa Bada Bing när jag var hemma.
 

Trysil

 
 
 
Nu har jag inte bloggat på ett bra tag.
 
Men förra helgen åkte vi ett gäng till trysil och det var helt underbart!
Vädret var väl inte helt perfekt men det var iaf lagom kallt! Vi åkte hela dagen och på eftermiddagen höll vi oss i skogen, och fyyy vad det var skoj!
 
Första åket var bäst då vi precis börjat åka nerför kommer det en massa skotrar och vinkar bort oss, vi förstår först inte varför men sen ser vi att de kommer 10 st pistmaskiner bakom, och efter dom får vi glida ner i manchestern!!
Lätt bästa åkningen på säsongen.