God eftermiddag

Idag var det jobb på schemat, igen. Har ca 3 lediga dagar på 3 veckor. Aja jobba är ju kul, iallafall på mitt jobb.

Idag på jobbet har vi mest planerat lördagen då vi ska till Liseberg, kommer bli kanonkul! Ska passa på att testa Helix som jag inte har åkt ännu, spännande!



Käkade denna going salladen precis och ska om en timme åka till kinnarps med Frida och kolla på HV71 när de spelar träningsmatch mot Lugano :)

MOTO JACKET

Idag har jag jobbat 15-22.30 vilket var en aning segt idag eftersom jag var superdupertrött. Men det funkade ändå. Tagga att gå upp 6 för att jobba tidigt. Jag bestämde mig för att käka något litet och sedan lägga mig direkt men jag kunde inte hålla mig ifrån att kolla på Paradise...
 
Denna jackan klickade jag hem häromdagen. FY VAD JAG ÄLSKAR DEN. Tycker om att den har vadderade axlar och massa detaljer. Jag valde stl 36 vilket passade perfekt, kan dock bli en aning tight i ärmarna om man ska ha en tjockare tröja under.. Men skinnjackor töjer sig! 
Den kostade 699:- och jag köpte den på Chiquelle.se
 
 

Ny vecka=en vecka mindre till pensionen

Idag är det tisdag och jag sitter nu i min säng efter en baconfrukost(bästa som finns). Känns så tråkigt att skriva om vardagen förresten, det händer ju inget annat än att man vaknar, går till gymmet och sedan jobbar..
 
Äh, ser fram emot helgen iallafall. Blir nog utgång på fredag eftersom det är lönehelg<33 Sedan på lördag ska jag och några från jobbet åka till Liseberg, OCH FY VAD KUL DET KOMMER BLI. #Loveica. 
 
 
 
 

.gammalt till vitt

 
Mitt rum är förövrigt bara vitt så mitt skrivbord är det ända som bryter mönstret med sin fula gröna färg. Så jag bestämde mig att måla om den. Och nu ser det genast mycket bättre ut!
 
 
 
 

vilse i mig själv

De senaste dagarna har jag mest gått runt och tänkt på livet. När man är tillbaka till vardag då man bara jobbar, sover och äter så smäller alla tankar en. Känner inte igen mig själv riktigt...Men men livet är gött!
 
De senaste dagarna har jag bara jobbat, tränat och spelat fotbollsmatch. I fredags kom Felicia hem till mig, vi räddade varandras kvällar eftersom vi båda var forever alone. Så vi köpte alldeles för mycket onyttigheter och la oss i sängen till en dålig film som Felicia genast somnade till hah..<33
 
 

"Samma tankar"

Idag började jag jobbet kl 7.00 så jag fick cykla vid 6.20 ungefär för att hinna. Det är ca 12 km till och från jobbet, sjukt skönt ändå.
När jag skulle cykla hem började det ösregna såklart.. Typiskt att det ska hända mig eller hur?
 
Efter jobbet har jag hunnit med att träna, att göra lite ICA-utbildningar, gjort mat till mina syskon och gjorde mat till mig, sedan bakade jag bullar hehe och nu är det Idol & Paradise!
 
 
 
 
Jag gjorde en mexikansk soppa med tacofärs, pressade tomater, gullök, vitlök, majs, buljong, samba oelek och jalapenos! Det var starkt, vilket var superduper gott. :)
 
Bullarna gjorde jag på grahamsmjöl, det blev en aning torrt men "nyttigare" haha.
 
 

mat.



 
Efter gymmet så var jag så sjukt hungrig eftersom jag inte ätit mat på ett tag. Jag bestämde mig att testa något nytt.
 
Vispade 3 st ägg, lite vitpeppar, salt och kokosolja och la det i stekpannan.
Stekte vitlök, gullök, tomat i kokosolja i en kastrull och sedan i med lite vinäger(och socker för att få bort den sura smaken) och lite samba oelek. 
Sedan i med fyllningen+ riven oss och strimlad skinka. 
 
Mhhh vad gott det var<333 
 

Woohooo

Idag cyklade jag till och från jobbet vilket var skönt men en aning tråkigt när det regnade och blåsde som in i..
När jag kom hem bytte jag om och drog till gymmet där jag körde axlar/armar och sedan mage. Det blev ett längre pass idag med, älskar't.


bra dag

Idag tog jag en lååång sovmorgon vilket var sjukt skönt. Sen drog jag med min syster till gymmet och körde ett pass med henne innan hon skulle dra. Jag stannade ett tag till vilket var så sköööööönt.
Sedan drog jag till staden för att träffa Bellis (som besökte jönköping), emma, felle, maja och eve :) Supermys att få prata av sig med bästa dom!
 
Sedan åkte jag, Emma och Felle till mig och kollade idol , denna kvällen ääger. Idol och fucking PARADISE, fan va ja längtat.
Pausen mellan Idol och Paradise gjorde jag mig lite matlådar inför veckans jobb. 
 

!!

Tog sovmorgon och sedan drog jag till gymmet för ett gött pass. Sen åkte min familj, farmor & farfar till Skogsro spa där vi fick fika, sedan hoppa i bubbelpool, basta, få massage samt ansiktsrengöring. Sedan fick vi sminka oss utav kollektionen Maria Åkerberg, som är ekologisk! 
Sedan fick vi grillbuffé som var så himla god! 
Mycket härligt dag må jag säga :)




Sedan hann jag vara hemma i ca 5 minuter innan jag åkte till tjejerna :)

Brunch

Idag käkade jag brunch med Ebba och Frida. Det blev bacon i mängder och amerikanska pannkakor med sirap och en hiiiimlllaaaaa massa snack. Det behövdes kände jag.

Sen har jag hunnit med att rensa/städa mitt rum och jag har målat om min byrå & sen hade jag lite fotbollsträning vilket var svinskoj. Match i helgen med! 



DAMN

Hot Untitledclassy

Sluta jaga

Ibland måste man stanna upp och ta hand om sig själv innan alla andra. Lär dig var du själv börjar och slutar, och var omvärlden tar vid. 
 
 
 
 
Untitled

Tandläkaren

Tog en paus från jobbet och drog till tandläkaren som jag inte varit hos på typ 2 år. Spännande...

Ikväll blir det fotbollsträning, superskoj.



Nytt liv

Efter att jag kom hem från en galen vecka i Halmstad så ska jag ta tag i livet för nu har jag haft lite för roligt. Jag har gått upp rätt så mycket och blivit rätt mycket större efter denna sommaren hahah men det är så det ska vara eller hur? 
 
Idag ställde jag klockan trots att jag hade sovmorgon till klockan 15. Jag städade lite och åkte sedan till gymmet och körde ett lugnt pass i och med att jag är lite halvsjuk oså sen Halmstad. Sedan sökte jag lite jobb i Sälen faktiskt, vet inte än hur jag ska göra men snart är sista ansökningsdatumet så kan väl lika gärna passa på och se vad det leder till.
 
Sedan cyklade jag till jobbet, (jobbar i Bankeryd) så det var ändå rätt härligt, förutom att det var kolsvart och regnigt på vägen hem. Hösten är påväg hörni. Fram med filtar, ljus och varma jackor!
 
Detta vill jag ha så daaaaaamn much <3333333

Party Everyday

Idag är det fredag och vi har det så bra. I tisdags blev det en lugn dag då vi sov och drog en runda på stan.



I onsdags åkte Maja, molly och alle hem vilket var väldigt tråkigt då vi bara blev tre kvar. Vi drog på afterbeach och sedan förade vu inne i stan och sen blev det utgång på lite nya ställen!




Igår så skulle vi ta det lugnt men det var ju trots allt säsongsfinal på leffes så vi drog en spontanere och drog ut, det var sjukt kul och mängder med folk!



Club monday

I måndags så åkte vi ner till Halmstad vi brudar. Sötaste tjejerna hade fixat överraskningsfest till mig och molly eftersom vi fyllt år. Så det blev hattar, mustascher och hulahula-halsband.
Senare på kvällen cyklade vi till leffes där vi hade så himla skoj !






mot Halmstad

Nu sitter vi i bilen mot Halmstad, fy va roligt det ska bli! 




semester

I fredags så träffade jag Emma Lif vilket jag inte gjort på ett bra tag eftersom hon varit i USA och grejer, vi drog och käkade på Tull och sedan tog en sväng på stan. Mycket roligt!

Senare så var jag på A6 med Emma och Felle. Köpte hem mig en sån extraladdare till mobilen, ett par solglasögon och trosor.

Förövrigt så gick jag på semster idag. Åh det äger för jag har jobbat sen studenten, så nu ska jag njuta av ledighet och jag får hoppas på fint väder! 
 
ny klocka<333
 
 
 

HALMSTAAAAAAAAA

Imorgon kl 11 drar vi brudar till Halmstad och vi ska bo i Felles stuga hela veckan och bara festa, sola, bada och ååååh va det kommer bli bra. Det ska bli finare väder i veckan och då blir det afterbeach och massa bad i havet.
Det är jag, Emma, Maja, Felicia, Molly, Alle och Banda som ska med så det kommer bli helt galet roligt.
Kom precis hem från Norrahammar där vi satt på bryggan och planerade veckan och löste helgens problem, för denna vecka ska bli underbar!
Så imorgon blir det bilresa och sedan mondayclub i bästa sommarstaden!
 
 

myskväll

Igår hade jag min största otursdag. Börjar med att jag försover mig lite och mitt i all stress så kommer jag på att bilen är slut på bensin. Sen är allt kaos på jobbet, vi är en man kort och det kom så mycket varor. Pantmaskinen gick sönder så vi har fått panta för hand. 
Sedan hämtade jag upp Emma så chillade vi i solen tills Lisa och Banda kom, då vi grillade och så.
Vi bestämde oss sen för att dra ut, så det blev lite stressigt och spontant. Kvällen slutade på Tullhuset som jag ääälssskaaar nu i sommar då det varit så mycket goa människor. 
 
 

välkomna hem.