20 år

Igår fyllde jag år, 20 år. Tiden flyger alltså.
Lite födelsedags-selfie är ju ett måste..

Att fylla år är ju inte lika kul som förr och det vet vi ju alla om.. Man förväntar sig en massa som man egentligen vet om att det aldrig ska ske. Att man kanske ska få extra uppmärksamhet eller vadsomhelst. Men för mig var det en vanlig dag på jobbet och sedan en mysig middag med familjen. Tänkte fira i helgen när vi ska på strandhotell... för 20 är en speciell ålder ändå.

söndagsvila

Idag har jag sovit ut, vilket är första gången på länge. Det är ju det bästa som finns att en söndag få sova ut och bara ha en hel arbetsvecka bakom sig och se fram emot nästa vecka. 
 
Jag är sjukt nöjd över min start på träningen, en vecka gjord och idag är det vila som gäller. Nu är jag ÄNTLIGEN igång. 
 
 

lördagslyx med tjejerna

Igår firade vi mig lite i förskott med lyxig planka och tjejsnack på Aqua.

Det är så himla skönt att vara hemma och ha dessa underbara människor i närheten, finns inget annat sätt att bli lyckligare på. Sjukt glad att jag har dom, älskade ni. ♥
 
Jag fick en perfekt present, dags för mig att lyxa på spaet med lite massage. 
 
 

Ready, set, go

Haft en sjukt bra träningsvecka. Den första på ett år.

Häromdagen la jag upp ett schema med kost och träning. Det har gått sjukt bra hittills då jag gått igenom varje moment på gymmet. Ska försöka följa detta schema i 8 veckor så får jag se om målet blev som jag planerat. Hade!Nystart.

Hej, jag har haft livets liv efter studenten med ENORMT mycket alkoholförtäring och ENORMT lite träning. Så nu är det fan dags för en ändring.
Sedan jag började på sandagymnasiet har jag tränat ca 8-12 pass i veckan+ matcher. Jag drack ca: inget... förrens studenten närmade sig. 
Jag fick efter studenten problem med halsen och det höll i sig till 2 månader in i sälensäsongen, alltså i 8-9 månader. Så fort jag började träna så blev jag sjuk och fick typ halsfluss samt tappade rösten. Så jag la ner det helt och festade mer istället, vad skulle man annars göra? ;) 

Nä skämtåsido..
Jag har tränat kanske 0-4 gånger per månad ungefär sedan studenten, vilket gör att jag har tappat ALLT jag byggt upp, men jag har ju haft roligt på vägen! 

Men nu när jag ÄNTLIGEN har landat, kommit in i jobbet och vardagen som jag sååååå saknat, så kan jag försöka komma tillbaka på de stadiga ben jag var på.

Och denna sommaren har absolut inte varit lika vild som förra, så nu är det äntligen dags. Men, jag är så himla rädd för att falla tillbaka till mitt halsproblem, att bli sjuk så fort jag höjer pulsen lite.. Men kommer det fram ännu en gång så får jag operera mina halsmandlar bara...

Men efter en säsong som varit underbar med alldeles för många roliga stunder och ölförtäring så är det så himla värt att vara lite smällfet. Men det är inte bara att vara lite fet, utan detta;

Jag vaknar på morgonen och är aldrig utvilad. Jag orkar inget mer än lägga mig i sängen så fort jag kommer hem och ligga där tills man ska sova- men jag kan inte sova längre. Jag kan knappast äta heller. Orkar inte träffa vänner. Orkar inte ta mig någonstans. Jag är deprimerad, trött och mår dåligt. Jag BEHÖVER träna för få all min energi tillbaka. 

Så, NU ÄR DET FAN DAGS. LONDON MED BABE

Idag när jag fick bästa smset
 
 
Åh ja äntligen blir London av, bäst av allt: med Philip.
 
 Alltså jag har varit där en gång och då skulle jag precis börja 6an. Jag var där med scouterna och det var sjukt häftigt. Så 1 oktober åker jag med Phille dit och det blir väl fotboll, lite datenights på fina restauranger, någon utgång och såklart shopping <33
 
 
 

19 juli

Nu är min jobbhelg äntligen över! Vilket är så himla skönt för den har varit tuff, har varit en riktigt dålig helg för mig.. Aja ny vecka imorgon med nya jobbdagar, kan bara bli bättre. Och vet ni vad jag insåg? Jag jobbar 10h på min födelsedag :)) borde väl vara fullt OB? Jaaaa, det är sjukt fyller fan om 1 vecka och 3 dagar.. Och vet ni? Jag tänker inte fira den alls, vilket suger. 
 
enjoy your twenties -

-

 

jobbhelg!

I onsdags kom äntligen min älskade Philip hit, vi hade inte setts på 2 veckor så det var enormt skönt att få sova i hans armar igen! Men jag har dock jobbat varje dag sen han kom hit och vi har därför inte spenderat så mycket tid med varandra. Imorse vid 7 drog jag till jobbet och han drog sig hemmåt, suger att lämna sängen när vi äntligen får vara med varandra igen.
 
Men om två veckor ses vi igen, då blir det Strand Hotell med sälen-gänget, som jag längtar!
 
 
 
min min, bara min.

klänning från Sheinside

Äntligen fått hem min fina klänning från Sheinside. Den är sådär lagom tunn och bra att ha om man typ ska ut och käka eller något sånt! Den var dock en aning kort så det blir inget festande i den!
 
 

Cypern

tjena jag kom hem från Napa häromdagen och jag har varit sjukt dålig på att ta bilder då jag aldrig haft med mig kameran.. Lägger upp lite snapshots bara.
 
Resan har varit väldigt bra, vi kom ner till ett jättefint hotell, dock hade de missat vår bokning typ så vi sov alla fyra i ett litet dubbelrum första natten och vi fick 2 tältsängar- MEN istället fick vi havs- & poolutsikt samt gratis kyl och kassaskå för att detta hände. Så det var det värt.
 
Vi badade i finaste havet varje dag på Nissi Beach samt åt fina middagar ute med vin och girltalk. Vi hade det väldigt mysigt vilket behövdes. På kvällarna dansade vi inne på Grabbarna Grus och Blue Moon. Vi passade på att hänga med Grabbarna Grus partybåt som var sista dagen innan hemfärd (torsdags). Vi hade hört så blandat om båten men vi kände att vi var tvugna att hitta på något. Men det var SÅÅÅ VÄRT. För fy vad roligt vi hade det!
Och jag skulle ha med mobilen och filma och grejer på båten men gisssa om ja glömde både mobil+pengar hemma så det sög verkligen... Men vi stannade vid 2 st blue lagoon och badade, men det var en aning läskigt att bada när man var full... 
 
 
 
Här bjuder jag på en film från en partybåt de haft tidigare, så kanske ni blir avis hehe..