grattis bästa du.

Idag fyller min älskade lillebror 11 år. Det är sjukt hur en person kan göra en så glad, det är sjukt hur en person kan betyda så mycket i ens liv. De dagar som är som gråast lyfter du upp på 1 sekund. Känns som att det var igår du kom till världen, det känns som det var igår du var en liten tjock bebis. Haha för tjock, det var du när du var liten... 
Du är bäst.
Grattis bästa lillebror hoppas du får en bra dag, älskar dig.
 
 

bra ord.

Följer Emmy Winther's blogg och hon skriver så mycket som jag känner igen mig i... Läs hennes blogg här!
 
Detta la hon ut härom dagen:
 
 
 
Och jag känner igen mig så. Jag är inte en öppen bok men jag kan hjälpa många andra eftersom jag kan relatera till det mesta. Och när jag väl öppnat mig för någon så är det bara för att jag är bekväm med den personen. Många tycker kanske jag är konstig som ständigt är glad och aldrig ledsen för något. Men jag gör det bästa jag kan utav situationen och det är sådan jag är. Jag skjuter bort allt det onda för att ha roligt.
Och som hon skrev i början, när jag gick i 7an/8an så var det jag som drog på mig skiten att "säg att det bara var jag som drack" "säg att det bara var jag som var på den festen" "säg att det var jag som..." osv.. Jag kan ta på mig skit för det finns något inom mig som inte bryr sig ett skit vad andra tycker.
Allt jag varit med om, tex att jag drack i alldeles för tidig ålder, att jag har umgåtts med fel människor och gjort massa dumt, därav så finns det så många som tror sig. Många som tror de vet vem man är, många som lyssnar till de rykten som sprids på gatorna.
Men det är dina tankar, ditt liv, det är du som avgör. Njut av vad du har och sluta oroa dig över massa onödiga saker.
 
Lev livet och var glad, då blir dagarna roligare!
 

#tbt

 
 
 

22 Jump Street

Igårkväll var jag på bio med bästa Alanyabröder. Vi såg 22 Jump Street och fy fan vad rolig den vaaaar. Aldrig skrattat så på en bio haha.... Sen satte vi oss och fikade lite!
 
 

Fy vilka bra människor dom är allihopa. Har det alltid så roligt med dom, vi har alltid kul, vi är bäst allihopa och det finns inget roligare än att umgås med dessa underbara människor. 
 

Dansa som om ingen ser på

Idag ligger jag helt utslagen i min säng  och ser Orange is the new Black, efter ett 7h jobbpass i kassan. Jag är typ sjuk och har feber så det var hårt att jobba imorse!
I torsdags sov jag hos Felicia och vi käkade pita med kebab och senare blev det film med grabbarna natten lång.
 
 
I fredags så var vi på stan, jag, Felicia, Emma och Eve och där avslutade vi med en fika på Condecco och senare hade vi tacomys vi tjejer hos Felicia med massa tjejsnack<3
 

just nu:

Drömmer mig bort till sälen. Jag har nu beslutat mig för att söka jobb i Sälen/trysil i vinter för att jobba en säsong. FYFAN vad jag velat detta länge. 
 
Fatta hur mycket nya kompisar man träffar för livet! Man jobbar på dagarna och får åka på kvällarna. Man bara umgås med nya människor och har det gött! :)
 

att vara stark..

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.
 
we heart it | Tumblr

back on track

Igår beslutade jag att jag måste göra något, ta tag i träningen. För jag har gått upp FUCKING 5 KG EFTER RESAN OCH STUDENTEN ! HHHAHA

Så igår var jag tillbaka på gymmet och tog tag i maten. Mensenare på kvällen slutade det med att jag satt där med en ostpågepåse och tryckte i mig .... Jag äger<333
 
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR

 
 
 
 

tjena mannen

Hade en sjukt jävla bra midsommar med alla fina vänner. Tänkte lägga ut lite bilder senare för jag har inte ens kollat igenom dom ännu. 
Idag har jag varit hos farmor och farfar där vi grillade oså och sedan skulle vi ses lite folk och glo film och så på Tokarp. Bra kväll med fina bröder. 
 
 

Nystädat<333

I tisdags efter jobbet tror jag det var så hade jag inte mycket för mig sååå jag drog igång att städa/rensa rummet. Har bara slängt in allt sen alanya, det var helt ärligt KAAAAOS. 
Frågade mig själv hur många djur jag skulle hitta...
 
 
(var tvungen att sudda ut hahahahahah stod så fult hahah)
 

Dream big.

 
 
 
Idag är jag sååå jävla glad, vet inte riktigt varför men IMORGON ska jag äntlligen få träffa mina alanyabröder igen. Kan inte bli mer hel än så. Älskar dom alldeles för mycket för mitt eget bästa, haha! fy vad bra de är. 
Firar det med denna sköna låt, tagga morgondagen!
 

breathe.

När jag var i Turkiet så tatuerade jag in "breathe" på min högra handled. Sjukt nöjd. Då kanske ni undrar vad som menas? 
 
 

För jag har tagit studenten!

 
 
 
 

bara timmar kvar

 
Innan idag sa jag att jag skulle sova senast kl 8.. men jag är fan aaaaaaastrött men jag kan inte. Mina tankar bara snurrar, så mycket glädje som bara inte fattar vad som ska ske imorgon. ÅHHH JAG DÖÖR VA LIVET ÄGER.
Denna vecka har varit otroligt bra, allt har gått så himla fort så jag förstår inte ens vad som händer. Men jag borde iaf sova nu, för imorgon ska jag ha så himla kul. Jag ska tänka bort alla sorgliga tankar om vilka underbara människor jag lärt känna på dessa 3 år som jag imorgon ska skiljas ifrån. Alla de dumma tankarna ska jag FÖRSÖKA skjuta undan (kommer ej lyckas) för imorgon ska jag ha så roligt. 
 
godnatt och ta vara på morgondagen ni som tar studenten!!
 

tältning på skolan

I tisdags så var det dags för den årliga tältningen på skolan. Och denna kvällen var fantastisk på många sätt. Jag älskar min klass alldeles för mycket och vi har såååå roligt. Klarar mig inte att vara utom dem en sekund innan jag hinner sakna,
Vi hade en jättebra kväll/natt då vi spelade volleyboll, käkade mängder med chips i våra brassestolar, vi var uppe på sanda-taket och vi var vakna för tok för länge.
 
 
 
 

prom.

Igår hade jag en så perfekt dag och kväll. Var uppe tidigt för att fixa håret hos Molly och sedan åka till Frida som sminkade mig. Sedan hade vi förfest hela klassen i Bankeryd. Sedan skulle vi dra oss till ED där vi skulle åka bil till stora hotellet, och fy vad skoj det var! 
Kvällen var en dröm och jag älskar min klass mer än något annat, vill aldrig lämna dom<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilderna som jag änsålänge fått tag på/tagit själv :) 
 

BAL.

På måndag är det äntligen min tur att gå balen. Jag är sjukt nöjd över min klänning och det ska bli spännande att se hur man ser ur efter sminkning och efter man fixat balfrisyr. Längtar efter en underbar dag med min fina klass!
 
 
 
 

bilder från kameran

 
här är lite bilder:) lägger in mer senare! 

stay strong



.

Hemna från Alanya och livet har vänt sog upp och ner. Har haft den bästa veckan i mitt liv med alla de jag älskar. Vi har varit ute varje kväll och levt livet fullt ut. Denna veckan har varit så behövlig så det finns inte.

Nu när jag är hemma är det ensamt att inte ha alla dessa människor runt sig 24/7.


















Mer bilder tillkommer senare. Livet ägde och jag vill mer än allt tillbaka till paradiset med mina alanyabröder.

Nu när vi kommit hem har vi träffats varje dag och jag har redan spenderat en natt med Emma och bellis , mer ska det bli :)