hosthosthosthost

Sitter nu och pluggar lite, blev visst "från inget plugg--> MAASSOORR!" Och så har jag bakat lite, känner att när man är sjuk och bara ligger i sängen så blir det värre, och nu känner jag mig ändå hyffsat pigg, så baka är alltid roligt. Tänkte göra bullar med men vi hade visst inte tillräckligt med mjöl, såååå ska nog åka och handla det faktiskt :)
 
 
Här är mina Drömmar som jag bakade:
 
 
 
 
 

california dreams

Eftersom jag nu är sjuk så missade jag SYO-dagen, vilket innebär att jag vi skulle lyssna på massa högskolor som skulle ge en lite info, men ah, det missade jag, låg hemma och käkade bacon eller något..
 
California dreams..Jag är sjukt sugen på att studera utomlands, i Kalifornien. Tänk er själva, sommar varje dag, bo i bästa landet USA och bara leva lite semester samtidigt som man gör något vettigt. Varför ska jag strandsätta mig i Jönköping, i sverige?
 
Ne jag tänker göra något med mitt liv, något skoj och spännande!
 
 

Solen skiner och jag är sjuk

Jag har nu legat inne sen i söndags efter jobbet. Mår verkligen bajsröööööööv, hostar hela nätterna så stackars Jesper inte kan sova och på dagarna bara ligger man här och önskar att man kunde möta dagens solstrålar.
 
Våren är här och åh vad det äger, på fredag drar jag och Jesper till fina stockholm (hoppas på sol då med, och att ja är frisk..) så ska vi bo på hotell fredag-söndag och träffa några av hans kompisar!
 
Love this cityby juue_xx
 
-2 dagar-avicii
-13 dagar- tatuera mig!!
-29 dagar - kanske göteborg med tjejerna!
-72 dagar-justin timberlake, och sthlm igen!
-87 dagar- alanya
-102 dagar- balen
-107 dagar- student!
 
 

lite nytt

Har lite nya träningskläder som ja tänkte visa hehe. Fick den lila tröjan och sport-bh'n av Jesper! :)
 
Köpte den svarta t-shirten för ett gammalt presentkort jag hade i plånboken som jag fick när jag och Maja var ledare för fotbollskolan förförra sommaren, bara för att vi var de bästa ledarna hahah!!
 
 
 
Linnerna köpte jag från newbody, som min syster och pappa säljer! :)
 
 
 

-

Har inte bloggat på ett tag som ni märker. Men iaf så har jag varit i skolan, jag har kommit igång med träning efter att jag vait sjuk. MEN nu kommer det tillbaka igen vilket suger röööööööv. 
I torsdags så var vi på bibblan och pluggade lite på gymnasiearbetet(sista bilden) , sedan drog jag och jesper till Öland!
 
På Öland blev de mys med vovvsarna, bowling med jespers familj och mys! bra helg.
Sedan när jag kom hem idag så han jag byta om för att sedan dra till jobbet, taggaa!
 
 
 
Men jag har BOKAT TATUERINGSTID!! WOAAAW äntligen säger jag dåå!
 
 
 

Tillbaka till skolan

Nu har jag haft en toppenlov,eller har väl inte gjort för mycket. Jobbade i 5 dagar, sett typ hela Breaking Bad säsongen (VILKEN ÄGER SÅÅÅÅÅ). Jag har inte kunnat träna något på typ 11 dagar för jag har varit sjuk, och det suger verkligen. Menmen jag har iaf vilat och tagit det lugnt hela lovet så nu är jag frisk!
 
I torsdags så bowlade jag med tjejerna och avslutade sedan med en Mongolisk Buffé på Soya, det var fruktansvärt gott.
 
 
 
 

seg emma

Hej nu har jag inte skrivit på ett tag, Men jag har jobbar i 3 dagar, varit sjuk oså!!
 
 
Häromdagen så käkade jag och Jepser massa jordgubbar, kesella och vitchoklad, nom!
I fredags så gjorde vi tacos hos maja och mös! :)

"bli en bättre person"

So true ♥
 
Jag har funderat lite på detta med att bli en gladare person, att bli mer positiv. Det finns så mycket småsaker som gör dig gladare! Här är lite tips:
 
  • TRÄNA- jag iaf anser att de som tränar trivs bättre med sig själva, speciellt utseendemässigt. 
  • SOV- att träna hör ihop med detta, tränar du mycket, måste du sova. Sover du, blir du pigg, OCH glad!
  • ÄT- ät grönare, nyttigare, och småät inte massa skitmat! Detta hör också till med träning, tränar du mer, måste du äta mer, du måste sova mer! Dessa tre är viktigast.
Sen finns det mer:
  • UMGÅS- var mycket med familj och vänner, har men en nära relation till någon i tex familjen så blir man gladare!
  • GÅ UT- var utomhus, promenera, få frisk luft :))
  • HJÄLP ANDRA- detta tycker jag är så himla sant. Man bör göra minst en god gärning om dagen, för att känna någon mening och glädje i vardagen! 
  • LE- öva på att le mer och mer!
  • VAR TACKSAM :)
 

nyyyttt

köpt mig ett par till nike skor, heheh besatt!! Har även inhandlat ett par jeans och två träningströjor. Blir så mycket roligare att träna om man har på sig saker man gillar.
 
 

utgång med Samir & Paow.

I lördags så skulle vi ut på centrum, det blev några tjejer i klassen, oså Erik, Johan och Nisse. Nu har jag äntligen lagt in och fixat till lite bilder som ni kan få se.  Det skulle ju bli "rekord" på centrum så varför inte dra dit och trängas??? Ne, det var en riktigt rolig kväll. Började med tacomys med tjejerna, sen en massa spel och sång!