ä n t l i g e n h e m m a

Alltså JAAAAAAAAAA.

Imorse vaknade jag supertidigt för att jag skulle packa det allra sista i bilen och sedan äta frukostbuffé med de sista som var kvar i stugan.
Alla drog hemmåt igår så vi som var kvar åkte till Högis och kollade på beachvolley-turneringen de spelade i slush-snön. Och sedan grillade vi med gänget och sa hejdå till de i andra stugan. Men det var sån jobbig stämning igår, det var som om någon hade dött, helt tyst och tomt...
 
 
 
Efter att jag vinkat av alla i stugan och på jobbet samt en lååååång resa med en sväng förbi Göteborg där vi släppte av Filip så ligger jag äntligen i min säng. OCH jag har bäddat om min säng och åh vad det är så underbart! Ska sova så skönt nu så nattii.
 
 

Utomhushousen '15

Japp, den 19 april var dagen många såg fram emot, det var den dagen som fick de flesta att stanna. DÅ VAR DET DAGS FÖR UTOMHUSHOUSEN!!! Jag arbetade min sista dag på jobbet den 18 april (lördags) och jag var så sjuk, vilket sög eftersom jag ville kunna dricka på housen.. Men jag la mig tidigt och sov i 11 h för då var det dags för vår efterlängtade champagnefrulle på Duvstigen. (Och jag kunde inte hålla mig, jag tvingade mig frisk och drack bort all förkylning.)

 
 
 
Vid 13-tiden var det dags att bege sig till tandådalen där vi housen skulle äga rum. De spelade supergrym musik, vädret var perfekt och alla var lyckliga. En rolig avslutning!
Har inte as mycket bilder men här får ni se en film från förra året:
 

sista dagarna i Sälen

De sista dagarna gick så satans fort och vi hann med en heeeel del. Vi hade en "sista Lammet&Grisen", "en sista grillning", "en sista tacokväll", "ett sista åk i backen", "en sista dag på jobbet".. osv osv osv osv osv..
 
Här är mina senaste instagrambilder där jag typ visat vad jag gjort det senaste;
 
 
Bild 1: Lammet & grisen , Bild 2: en vacker kväll då jag och Phille vandra hem från jobbet, Bild 3: Danne fyllde 20 år, Bild 4: min enda dag på skidor på hela säsongen, Bild 5: Utomhushousen, Bild 6: roadtrippen hem med telenor-fillarna
 

barrunda deluxe

Idag har vi haft en mycket fin barrunda genom Lindvallen med Ica-gänget. Vi började med en stadig frukost i stugan så vi skulle palla dagen, sedan drog vi till bowlingen, MEN vi bowlade inte utan vi köpte öl och spelade biljard.
Andra stället var Majkens hylta där vi satte oss ute i solen, sedan vidare till Ski-lodgen där vi satt ute med superfina drinkar. 
Sedan gick vi till gustavsliften och åkte upp till Snögubben på toppen och drog lite drinkar för sedan åka ner på afterski på Wallmans. Men afterskin var inte en succé så vi slutade på Gustavs bar&grill och spelade dart sedan var det dags att åka hem och hinna bli bakis innan man ska lägga sig.
 
 
 
 •Glad påsk

Min påsk har vart underbar, åt lite bräda i solen, jobbat, solat, grillat och vart på afterski.
 
I lördags så solade vi typ hela dagen ute på varandan. Vi bar ut soffkuddar, täcken och filtar, vi ställde ut vår högtalare och knäppte öl i den varma solen. Det var amazing. Förfesten kunde inte bli bättre liksom. 
Sedan åkte vi till Duvis där vi grillade och käkade årets första "sommarmat". Klyftpotatis, vitlöksbröd, sallad, tsatziki och grillat kött. ÅH DET BARA LÄSKAS I MUNNEN<333
 
 
Här satt jag & Elin och ba goade oss mitt på dagen
 
 
Kvällen slutade tidigt i sängen men det var så skönt att sova så vi orkade åka i backen för sedan dra på afterski i Sälenstugan original, vilket är en stuga som är inspirerat av Österrike. Mysig, gammal stuga där personalen går i folkdräkt. 
Efter afterskin skulle jag, skott och kasper ta oss hem efter några öl, men det bästa av allt var att de stängt de flesta liftarna för att pista, så gissa om vi fick åka manchester<3333333

•tankar

Idag, måndag, är det 2 veckor och ca 2-4 dagar tills jag ska åka hem, för gott... Därför vill jag ta vara på denna tid i bubblan så gott man kan nu de sista dagarna, ta vara på mina sambos och bara umgås för såhär kommer aldrig vardagen se ut igen med dessa underbara människor. 
Alltså det har gått så snabbt och detta insåg jag i lördags när vi skulle fira påsk tillsammans, alla var samlade runt borden och det var härligt att se alla så glada samt den trivseln med varandra som vi skapat.
 
Att säsonga; man går in med en inställning att lära känna massa härliga människor, människor som man kanske aldrig får träffa igen. Jag jämför mina kollegor/sambos som klasskompisar, man ses varje dag och ses för att man har en sak gemensamt; vårt jobb/skolan. Tillslut släpper man in en efter en närmre på livet och man umgås lite på fritiden, man börjar festa med varandra och man trivs. 
Jag hade absolut ingen aning att säsongen skulle bli DET HÄR, ingen aning att man skulle hitta en fin pojkvän, massa fina vänner, ett bra jobb och sjukt roliga dagar som man för evigt kommer att minnas.
Exempelvis när man tog studenten trodde man att allt skulle pågå som det alltid gjort'; man ses på helgerna, grillar och festar med varandra. Sisådär några månader senare så är många helt bortglömda, folk flyttar långtlångt bort och vi inser att dessa personer är en ur livet. Det är exakt samma situation som vi genomgår nu. Det är få dagar kvar då vi har fullplanerat med "avslutningar", fester och middagar. Jag ville inte komma någon så nära att det skulle bli jobbigt att säga hejdå, men det är så sjukt många av oss som jag kommer sakna ihjäl mig efter... 
 
 
När jag kommer hem till kära Habo kommer jag känna en enorm ensamhet och tystnad. Att komma hem efter jobbet utan att sina "sambos" sitter i soffan och är glada och myser. Att behöva sova ensam efter ett halvår med Phille brevid sig. Att ha många timmars egentid varje dag efter man levt med att man kanske har någon timmes egentid  varannan vecka. Det kommer absoult inte ta långt tid innan man saknar denna vardag. Å andra sidan längtar jag något fruktansvärt hem till vardagen då man tränar och träffar ens närmsta. Att få bo med sin familj samt hitta mycket kvalitétid innan man ska ut på andra äventyr, plugga, eller flytta..
 
Denna säsong har man lärt sig mycket, vilka människor man passar med, hur man klarar av att bo med så många under en längre tid, att jobba med sina kollegor (samt pojkvän), att vara ifrån många nära och kära hemifrån, att flytta långt hemifrån och klara sig mycket själv, utvecklats inom ICA, inom snowboarding, och sin sociala kompetens, att testa vara sambos genom att bo tsm med Phille, och även lärt sig vilka man har kvar hemma som äkta vänner.
Skämtåsido; lärt mig att inte shoppa så mycket (eftersom det inte går att göra det här) Och jag har absolut lärt mig att jag inte ska börja plugga ännu, alla här är äldre än mig och de flesta har en lång lista bakom sig vart man ska resa och göra innan man startar ett studentliv.

 
 

tjolahopp

Tjenaa! Sitter just nu och dricker te i soffan och kollar på tv. Idag så är jag ledig och jag har absolut gjort ingenting, vi skulle åka lite i backen men jag var för slö så vi struntade i det helt. Men vi har iaf grillat hamburgare och solat lite. 
 
Men det gjorde absoult inget att jag inte gjorde något idag eftersom jag har åkt lite i helgen! Bilder: