Tatueringstid på torsdaaaa

Hej jag är heeeeelt exalterad för redan på torsdag ska jag äntligen få sätta lite mer bläck på huden! Jag ska tatuera in en uggla med en sockerskalle (döskalle) på låret. Jag hade tänkt att göra ungefääääär göra denna nedan men som sagt på låret. Sjukt snygg är den och är astaggad!!
 
 

30 augusti

Hej vännner, hoppas helgen varit grym!

Jag har haft en skön helg med tjejerna då vi har firat Johanna! Att människor kan göra en så himla glad, älskar det sällskapet för att vi har så himla kul. Vi var ute på spira igår och visst är det häftigt där inne men var en aning för mycket människor och blev borttappad så åkte hem hah. Men det var en rolig kväll!
 
 
 

ALLA ser denna film, så viktigt

Inget gör mig så arg som mobbning. USCH. Barnen får ju men för livet eftersom det är ett stort trauma. Varför säger man inte ifrån? 
Se denna filmen den är riktigt bra och jag tycker att den är så himla viktig för alla, för elever, lärare och föräldrar. Jag blev helt tagen av att se den!
 
 

Gucci Flora

Klickade hem denna goingen häromdagen eftersom det var lite rabatt på Nordic Feel. Kostade endast 459:-
 
 
Flora Gorgeous Gardenia by Gucci 50ml
 
 
 

TIPS

Just nu är det ett erbjudande som ligger ute på "Let's Deal" på gymkort på Nordic Wellness! Passa på för det går ut om 4 timmar!!!
 
 
Vad de har att erbjuda:
  • Träningskort GULD+ 1 månad för 95:-
    (ord. pris 995:-)
  • Träningskort GULD+ 3 månader för 795:-
    (ord. pris 1995:-)
  • Träningskort GULD+ 12 månader 2495:-
    (ord. pris 2495:-)
 
KLICKA HÄR!!!!!!
 
 

Podcast-tips!

Lyssnat på Emmy Winther och Mohamed Touzaris podcast "Det handlar om en podcast". De pratar mest om deras vardag, några roliga minnen och de delar lite åsikter!

Jag har följt dessa personer sedan länge på Twitter (därifrån de är mest igenkändaoch de är oerhört sköna personer som har mycket åsikter och syns ofta på flödet! 

Lyssna på deras pods, sköna människor! 



Överlycklig

Idag har det gått en månad ungefär sen jag började träna ordentligt igen, och jag har inte blivit ett dugg sjuk? På riktigt- det ÄGER. Är sjukt glad. 
 
Och jag har inte tränat speciellt hårt utan det har varit 3 dagar i veckan på gymmet ungefär. Men tog en "förbild" bara för se om det verkligen gav sig, och hörni, kolla här: resultat!
 


Myslördag

Igår var det en riktigt mysig kväll med tjejerna. Vi spelade minigolf, trots att vi gav upp efter 9 hål....Haha vi suger, men vi blev så hungriga så vi åkte och köpte lite hämtmat och satte oss på vätterstranden i solnedgången. Bra lördag! 
 
 

Distans

Detta med distans mellan mig och Philip tar kål på mig. Har aldrig aldrig varit positiv inställd på att ha distans, hela idén är urrutten rent ut sagt.
 
Men, ibland har man inget val. Man kanske ska ut och resa, bor i olika städer eller precis inleda en distans. 
 
Men vi hittade varandra, sedan skulle vi inleda en distans efter några månader, vilket var supersvårt och det visste vi om. Men, vi hade inget val.
Vi har klarat oss i 4 månader, därför att vi alltid har en plan när vi ska ses, alltid något att se fram emot. När man inte är fysikt nära varandra är kommunikationen det viktigaste man har. För man kan inte visa gester lika enkelt, exempelvis; tacksamhet, uppskattning eller kärlek. OCH DETTA, är så himla svårt...  
Men detta gör oss starkare och det är så otroligt skönt när vi ses för då vill man ta igen precis allt och man är full av glädje. 
 
 
 
Och vet ni? Vi ska antagligen bli sambos redan i december, då får vi somna bredvid varandra varje kväll. Och det finns inget som gör mig lyckligare att ha en sådan sak att se fram emot.

saker jag vill ha NU

Gick in en snabbis på "Nyheter" på Nelly och allvarligt, kolla västen, så himla snygg. Den kostade endast 499:- så den blir det nog att klicka hem... Kan inte kylan komma så man kan inskaffa sig lite höstkläder med massa mysiga halsdukar och jackor..
 
 
 

matkärlek

Idag hade tid till att laga mig en riktig goe-kvällsmat. Gjorde egenpanerad kyckling i ugnen, hasselbackspotatis och råstekt broccoli, plommontomater och rädisor i vitlök! Sen gjorde jag en chlisås och fybubblan vad gott det blev. LÄNGTAR till lunchen imorgon på jobbet<333
 
 

Best of Nelly

Kollat igenom lite skor på Nelly och fastnade för väldigt många, men här är mina favoriter för idag:
 
 
Nelly skor
 
Nelly skor by emma-aasa featuring flat thigh high boots
1. Nly Shoes high heel ankle boots, 515 SEK
2. Nly Shoes chunky heel booties, 515 SEK
3. Black athletic shoes, 1 490 SEK
4.Nly Shoes flat thigh high boots, 595 SEK 
5. Nike athletic shoes, 1 355 SEK 
6. Nly Shoes high heel booties, 610 SEK

Helg med phille

I Fredags kom äntligen min Philip till mig, så underbart att få ses. Börjar bli så himla sjukt jobbigt att inte få ses så ofta. Speciellt när vi bodde med varandra i 5 månader i Sälen och fick somna bredvid varandra varje kväll. 
 
Vi har hunnit med endel i helgen, i lördags åkte vi till stranden och badade FÖRSTA GÅNGEN för i år, i sverige. Sen blev det hämt-mat från 95;an som Philip måste äta på VARJE gång han är här eftersom deras kebab är så god. 
Sen blev det födelsedagsfirande för Frida, vilket slutade i fest och lite för mycket bål eftersom vi dagen efter drog till Liseberg som bara slutade med att jag mådde illa hela dagen :))) Men annars var det himla roligt, fick testa Helix OCH DEN VAR SUPERSKOJ. OCh idag har jag jobbat och Philip åkte hem, och nu vet vi inte när vi ses nästa gång så det suger.
 
 

Träningshets

Vem vill inte ha en snygg och stark kropp? Jo, de flesta. Dagens samhälle går ut på att träna för att vara fit och smal. Eller nej, för många går det ut på att vara smal så människor skippar träningen och tar genvägar..
 
Det är självklart skitbra att människor vill vara hälsosamma...
...MEN, det finns så många okunniga själar där ute. Alla försöker gå ner i vikt och tar en massa DÅLIGA genvägar;
1. De som tvingar sig igenom arbetsdagar med under 500 kcal per dag,
2. De som svälter sig själva och räknar minsta lilla kalori.
3. De som aldrig kan hålla en diet
 
Alltså, NI FÖRSTÖR KROPPEN. Meningen är att hitta en balans mellan sömn, mat och träning, ökar man någor av de tre, exempelvis att man tränar mer--> jo, då ska man även få I SIG MER MAT. 
 
Här är några saker ni bör undvika:
- Skär inte ner på kolhydrater och fett ALLT för mycket. Detta behöver du för att humöret ska hålla sig, samt håret och naglarna. Kroppen och FRAMFÖRALLT hjärnan behöver fett. Du kan bli mer stressad och odolig utan detta. Och de flesta vill ha fina naglar och ett starkt, vackert hår; och ja, då behöver du en massa vitaminer som du inte får i dig när du skär ner på kalorierna och skippar den RIKTIGA kosten.
 
- Träna inte samma typ av träning HELA TIDEN. 
Hela kroppen behöver tränas, eftersom många olika delar av kroppen är känsligare så GÅR det inte träna samma sak hela tiden eftersom  då belastas det för mycket, tex dina knän/rygg.
 
- Ät ordentligt och skippa inte kroppens behövande vila.
Vad många inte vet är att kroppen behöver vila, man kan inte träna för ofta utan paus, för då återhämtar sig kroppen inte. Vad som kan ske om du inte låter kroppen vila; du sover dåligt, ökad volipuls, träningsvärken försvinner inte vilket kan övegå till en skada, minskad aptit eller menstuationsrubbningar. 
 
Och MATEN hörni, ät, ät, ät, ät, ät. Annars kommer ditt immunförsvar krasha. Efter du har tränat ska det i energi HÖGST 30 min efter passet annars återhämtas inte kroppen och fettförbränningen stannar eftersom ämnesomsättninger försämras. Du måste alltså ÄTA MER för att FÖRBRÄNNA MER.
 
-Dieter, hur länge varar dom?? allvarligt....
Kan man inte hålla en diet bör man undvika eftersom resultatet blir motsatt håll. Om man dietar i en månad, en vecka och sedan övergår till vanliga DÅ GÅR DU UPP IGEN.  En snabbdiet fungerar som en start, men är inte helheten viktigare? Många drabbas av bland annat oro, stress eller dålig hy. 
 
Men alla dieter är ju lika bra OCH lika dåliga.
 
 Tack och hej

Tips till er som vill få snygga rumpor

Det finns ABSOLUT INGA genvägar. Och om man ska få bra resultat, träna mycket ben/rumpa och mage eftersom det är de ställerna som "syns" om man tränar på rätt sätt. Det är så många tjejer som är rädda för att bli "biffiga" men det är så löjligt. Var inte rädda att träna tungt, man blir inte stor och biffig för det eftersom vi tjejer har så himla svårt att bygga muskler. 
 
TIPS FÖR BEN/RÖVTRÄNING:
 
Om du vill forma benen och rumpan behöver du belasta dom TUNGT. De är bland dina största muskelgrupper och tål att plågas med tyngre vikter. Det gör dig bara starkare och musklerna blir hårdare och tillslut kommer du kunna tränar hårdare och springa fortare OCH det bästa; bränna mer kalorier i andra aktiviteter. 
Så lägg in 2 benpass i veckan och testa många OLIKA övningar som kommer du garanterat se resultat om du kombinerar med lite konditionsträning i ca 6-8 veckor!
 
Och hörni, alla har vi dåliga träningsveckor, försök åtminstånde, sätt på lite bra taggmusik och ta dig till gymmet så gör du iaf ett försök! Gör alltid så gott du kan och ta för dig!
 
 
 

Syrran

Nu på fredag flyttar min lillsyster 4 h härifrån, till storstaden Malmö. Helt SJUKT faktiskt. 
 
Så himla mogen och stor har hon blivit, det är så dags för henne att flytta och börja livet någon annanstans än i tråk-Jönköping. Jag tror att hon kommer trivas grymt bra på den nya skolan och att staden välkomnar henne. Tycker om henne så! Ska bli tråkigt och tomt att hon lämnar oss hemma i Habo, men är även sjukt stolt.
 
Startade upp min gamla dator och rensade en massa skit på den, hittade en hel del massa gamla bilder som jag suttit och garvat åt i min ensamhet. Här är några gamla favoriter:
 
 
 

Träningstips

Jag har börjat cykla till jobbet som en extra träning+att bli pigg snabbt på morgonen. Sluta ta buss/bil och börja gå eller cykla istället!
 
Jag har nu tre dagar irad cyklat till och från jobbet vilket är totalt 11 km. Har insett att det är så himla skönt att cykla på morgonen för att komma igång eftersom man blir så pigg och taggad. Sen är det bara nerför hela vägen till Bankeryd vilket underlättar, dock tar de dubbelt så lång tid hem... Men det får det vara värt!
 
 

Pizza på neo

Igår satt vi tjejer på Neo som ligger på piren och käkade, as mysigt!!
Det var fullsmäckat med folk i hela Jönköping pga RIX FM och jönköpingsfesten. Här är min goda pizza jag käkade! 




Morgonträning

Idag blev det ett morgonpass innan jobbet eftersom jag jobbar sent, vilket var sjukt skönt eftersom gymmet  nästan var tomt!

Och vet ni? Nästa vecka ska jag antagligen boka tatueringstid !!!




3,5 mån till snö

 
 
Ja, jag har funderat på en säsong till på ICA Lindvallen. För varför ska jag vara hemma i trista, gråa Jönköping när man kan komma iväg och leva drömmen??
 
Att säsonga är det bästa jag gjort, att komma iväg och lära känna sig själv mer. Visst, det är inte asbra för hälsan....
Men att komma iväg och inte bry SIG OM NÅGOT mer än att njuta. Hemma ska alla bry sig om vem man 'r, vad man har på sig, vart man bor, vilka man känner, vad man äter, hur man ser ut och ALLT sådant. Men hörni, man måste komma väg för vara sig själv- och det är därför man träffar så sjukt underbara människor för INGEN bryr sig. Alla är den av en och samma anledning- ATT HA KUL.
 
Där handlade allt om vänskap och ta hand om varandra. För de människor man träffade där, de är männsikor som jag aldrig någonsin skulle kunna träffa här hemma i Jönkan. För här umgås man inte så, här ska ALLT handla om vem man är för andra.  Jag hade säkert inte ens de personerna en chans här hemma, aldrig ens tänka på att kanske umgås, för man bryr sig för mycket.
 
 
 
 
 

Älskade han

 
 
I fredags när jag vaknade fick jag en "födelsedagsfrukost" av Philip,& denna bild från Trysil på oss & blommor ♥ finaste han.
 
 
 

Borgholm- Sälen reunion.

I torsdags åkte jag ner till Kalmar efter  jobbet för att träffa Philip och en helg med ICA-sälen i Borgholm.

Helgen var helt underbar! Att träffa alla igen efter 3 månader kändes inte ens konstigt, allt var som vanligt och lyckan blev enorm. Och kunde vi haft mer tur med vädret? Sjukt. 

Bästa var att vi hade ju bokat detta i maj och då var vi 8 st. Och när vi kom till Borgholm visade det sig att Fred och Rasmus var där och överraskade oss, DE SKULLE JU INTE KOMMA! Så himla roligt!

Vi var ute och åt god mat och festade som bara vi kan göra tillsammans. I söndags var det sista afterbeachen på Strand, vilket innebar SJUKASTE folkmassan. Men det var så himla kul att byta ut snö och afterski mot värme och afterbeach.
Igår åkte vi alla hem efter en hård helg, vi avslutade med minigolf och lite mat sen var det dags att säga hejdå utan att veta när man ses nästa gång.











Tycker om dessa människor så himla mycket och är så glad att detta blev av och att vi blev så många!