förväntansfull.

Snart börjar 2014, tror det året kommer äga. Har rätt mycket inplanerat redan.
 
 
  • SÄLEN-Först ska jag till sälen, och det kommer äga, för vi ska åka tåg upp jag och jesper, så bor vi med familjen och sen ska Andre och Julia upp med och jag är 18 såååå jag längtar väldigt mycket. Måste dokc börja packa snart.. OCH vi ska åka tåg hem som tar 15 h ungefär hahaha så vi ska åka sånt nattåg!
  • Avicii- vi ska till Stockholm för att se Avicii som Jesper bjöd mig på, supermys!
  • Justin Timberlake- Min julklapp till Jesper, vi ska till Stockholm igen för att gå på konsert!
  • Alanya- 10 st i min klass har bokat en vecka till Alanya, åh det kommer bli superskoj!
  • Bal- så kommer vi hem någon vecka innan balen, vilket blir perfekt.
  • STUDENNNTTT!
 

"För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än"

stort badrum med stora speglar och en stor dusch
 
 

ξ&/.-

Idag har jag jobbat, träffat emma, typ tagit en lång dusch och sedan bara haft ångest för nyår. uuusccchhhhh. 
 
Har iaf senaste timmen eller så kollat på rean på Nellys, hitta massa saker ja vill ha men fårse lite..
 
Funderat på klänningen, mest för att den var så billig och simpel! Och även skinnjackan, behöver typ en ny, men kanske hittar ngt finare senare till våren! Sen gillade jag skorna, dock med de silvriga nitarna.. 
 
 
 

lördagskväll

farmor och farfar var föbi och vi käkade god mat, fick två Thomas Saboo-berlocker, så snäll. Oså målade jag mina naglar lite, hahahah proffsigt!
 
 
 
 
 
 
 
Go låt. Godnatt, upp och joibba imon med!

köpa/inte köpa?

åh den är såååå fin!!! finns på  nellys för 199:-
 
 

Rast

Sitter på jobbet med goaste lunchen, direkt från salladsbaren<33
jobbar typ 3 h till, sjuk vad dagen har gått snabbt. Tror dagarna går snabbare och snabbare för varje gång jag jobbar, aja jag tycker det är roligt, love my job!!

Igårkväll så var jag med Emma, vi såg på små citroner gula.
Jag tyckte om den filmen massa! 

lite av vad jag fick i julklapp

Eftersom jag var på Öland under jul så fick jag lite klappar innan och kommer få lite till antagligen på söndag eller ngt. Men den bästa presenten var ju lätt mina skor!!! (har bloggat om dom längre ner)
är är iaf lite av vad jag fick :
 
En klocka som jag velat ha, ett Edblad halsband, nagellack-kit, en tisha, ett presentkort på Gina, massa doftljus, ett örngott!
 
Fick även snowboardbindningar men dom är kvar hos Jesper :( sen har jag fått pengar och lite så!
 

en vecka kvar.

Om en vecka så är jag i Sälen. Och tror inte någon förstår hur mycket jag längtar!!! Åhhhhhh va de ska äga. 
Det jag längtar efter:
-snö. 
-att få åka snowboard.
-åka i mitt nya ställ.
-dricka varm oboy med grädde i värmestugorna.
-att jag är 18 och kan dra på afterski.
-att Jesper ska med.
-att jag och Jesper ska åka tåg upp, hur mys??
-träningsvärken man får efter en dag i backen. 



Mot jkpg

sitter på tåget hem till Jönköping, har haft en mysig julhelg nere på Öland. Julen var riktigt mysig och juldagen var riktigt rolig. Nu är det tre dagars jobb som väntar och sedan kommer Jesper upp för att fira nyår sen åker vi till Sälen!! Åh längtar 

Här är min bästa julklapp. Ett par Nike air max<33




utgång

i fredags så var vi lite väl spontana. Vi bestämde oss att gå ut, det var ju gratis och allt! Det var riktigt roligt och det var himla mycket folk! 
 
 
 
 

söndagsångest.

Igårkväll kom ebba hit, vi pratade mest och sen hann vi börja på en film innan vi kände oss alldeles för trötta. 
Jobbade igår, och mer ska jag jobba idag.
 
 
i denna bild syns glädje, kärlek, fräknar, blondare hår, brända kroppar. En kille, miljoner känslor.
 
 

20 dec

vad jag vill ha just nu.
 

Jag vill ha frukost på sängen, hur nice hade inte det varit..
 
 

fredag OCH JULLOV!!!!!!!

Idag har vi haft "julkamp". Vilket innebar att hela skolan tävlade klassvis för att vinna 5000 kr. Man fick en massa uppdrag som skulle lösas och alla blev helt hybris. Haha , ne det var roligt! Man skulle iaf ta en klassbild där ett sytt Sanda-S skulle vara med i bilden. Här är vår klassbild!

SA3B

19 dec

vad jag ska göra på lovet
 

Får ju lov snart och på kvällen skulle vi ha typ knytkalas med laget som en liten julavslutning, men istället ska jag umgås med Felle och Emma! Sedan ska jag jobba fram till jul, och sedan ska jag ta första bästa tåg till kalmar. Så iår firar jag jul på Öland och sedan den 25 ska vi ut i Kalmar. 
Sedan ska jag hem igen för att jobba fram till nyår, så får se vad som händer den kvällen! Sen ska jag och jesper ta tåget till Lindvallen där vi möter upp min familj och då blir det skidor och snowboard veckan lång!!

18 dec

Vad jag ska göra i sommar
 
tjaa, i sommar ska jag på en resa med klassen, gå balen och ta studentet! Sen ska jag väl jobba på ica hela sommaren, det är så skönt att veta att man har sommarjobb, så slipper man stressa upp sig över det! :) 
Sen vill jag sååååååååååå himla gärna till Bråvalla. För i år, i år är det så jävla bra. I år har de aaaaaallllaaaa bra artister jag verkligen vill se.
 
Alltså fatta att det inte ens är 2014 och de ska alltså släppa ÄNNU mer bra artister!!! JA DÖR. 
Ah jag ska iaf försöka köpa en biljett innan nyår eftersom de är billigare nu.
 
Annars så ska jag väl försöka umgås med mina kompisar så mycket som möjligt för sen går väl alla sin egen väg!
 
 

17 dec

Min favomat!
 

Oj svårt, älskar tacos, grillat(typ revben), eh sen en speciell rätt som Jesper brukar göra, hur gott som helst. Och självklart thaimat<33333
 
Men idag tex så gjorde jag en av de enklaste och godaste maträtterna, pasta med någon baconsås.
Hade typ matlagningsgrädde, vitlök, dijonsenap, soya, bacon oså blev det typ det godaste jag käkat!!
 
 
Hann inte ta en bild på maten när den va upplagd för jag var så hungrig, och det var sååååååå gottt!!!<333 hahaha var tvungen att spara lite så jag kunde äta efter träningen ..
 

Burn.

Igår så åkte vi och spelade skol-sm utangör Göteborg. Vi vann första med 3-2, den andra slutade i 2-2 och sedan skulle vi spela sudden i 2x5 min och sedan straffar och då förlorade vi. Men det konstigaste var att ingen visste reglerna, inte ens domarna, så tydligen skulle man inte ha sudden och bla bla kaos var det. 
Men iaf så vann vi sista med 1-0 och vi är vidare, så nästa gång spelas det i Jönköping, i Arenan. I typ mars dock!
 
 
 
 

toppen tisdag!

Åkte till skolan imorse för att gå på balmöte, vilket jag tyckte var onödigt efteråt eftersom det höll på i ca 10 min och sedan kunde ja åka hem igen...
Men fick reda på mitt filosofiprov där jag fick B, sjuuuuukt jävla skööööööööööööööööönt!!!!<333333
Men senare åkte jag tillbaka till stan för att träffa Emma på stan vilket alltid är lika kul, vi shoppade lite julklappar och snackade endel, och fikade på Espresso House. 
 
 
 
Nu sitter jag i min säng och käkar kvällsmat, goaste smoothien med mangoyoghurt, hallon, jordgubbsyoghurt och lite grädde hihi! Har även skrivit klart årets uppsats, så skönt. 
 
 
 

16 dec

Mitt senaste köp
 

Åh var på stan så hittade jag denna fina jacka, 50 % rabbatt och hela köret, helt kär.
349 :- från Bik Bok


De har ju såndär lucka varje dag, så varje dag öppnas en ny lucka. Idag var de 50% på alla jackor. Någon dag var de 30% på alla klänningar och någon 30% på alla vita kläder.
 
 

15 dec

vad jag gjort år 2013. -Tänkte att jag gör en "kort" sammanfattning av mitt år.
 

JANUARI
 
Jesper hängde med min familj till Lindvallen, vilket äääääägdeeee. Vi åkte hela dagarna, förutom en eftermiddag då ajg var jävligt lat och låg hemma. Jag började skolan igen, jag började måla lite. Tja, mer än så hände väl inte.
 
FEBRUARI
 

I denna månaden bokade min familj en utlandsresa till Lanzarote, längtade sjukt. Vi spelade några innebandymacher och tränade. Fortsatte min målande lite. Hade melodifestivals-lördagar med kompisarna och bara myste.
Hade även en reunion med gamla klasskompisar, som var väldigt roligt!
 
 
 
 
 
Mars
 
 
Månaden var en bra månad, vann godis från webes(hehe). Vi firade Evelina vilket slutade i fest med bästa klassen. Och i slutet av månaden drog vi utomlands.
 
MAJ


 
 

Maj månad firades in med valborg, vilket var vääääääldigt bra kväll/natt. Drog min sista drink, whisky, kl 6 på morgonen, när solen steg upp. Det efter, 1 maj, så käkade vi frukost på donken. Så bra.
Tja, sen närmade sig sommaren, umgicks med kompisarna, spelade kubb och spelade lite fotboll<3
Jobbade även på wecall, där jag sålde kallingar till sura gubbar :) Sen drog jag till Öland där jag fick testjobba mitt sommarjobb, restaurangen. När jag var på öland passade vi på att grilla och dra en roadtrip! Och sedan bokade jag och Jesper en weekend på värsta lyxhotellet i göteborg som vi skulle till i Juni.
Månaden avslutades med en middag på piren med klassen och sedan lite tivoli! :) 

JUNI
 

 

Denna månaden ägde, börjde med att jag drog till Picknickfestivalen och hade kul med goa vänner. Sedan firade vi Molly som fyllde 18, som slutade med utgång (hehe). Sedan var det mycket häng med klassen, grill, volleyboll, kolla rugby och grejer. Sista helgen innan vi slutade drog jag och Jesper till Göteborg, till det där fina hotellet vi bokade. Vi mest chillade, shoppade, käkade massa ute och det var så bra! :)
 

Sedan efter jag slutat skolan drog jag till Öland där jag skulle spendera sommaren. Jag kollade när Jesper tog sin student, vi firade midsommar i Borgholm, vilket slutade i KAAOS (ja ni ser ju bilderna längst ner). Vi flyttade in i en lägenhet där vi bodde hela somaren. Och ja, är man på Öland en sommar blir det endel öl-ande. Den månaden var riktigt bra!
 
JULI
 

 
Denna månaden jobbade jag mest hela tiden, hade ingen ledig tid, och när jag väl hade det så fick ja ingen sol. Eftersom jag var ifrån familjen rätt länge så var det väldigt kul när de kom ner och hälsade på. Vi fikade vid hamnen, gick på fotbolls-em och mös vid stranden! :) Sen fick ja två cirkusbiljetter av någon clown, gratis ät gott, så varför inte?
Jag tränade rätt mycket med! :)
Sedan fyllde jag 18 i slutet av månaden, vilket innebar FEST. Ne men jag fyllde en måndag, så vi käkade värsta lyxfrukosten och sedan blev de grabbhäng och badtunna med grabbarna haha :) Sedan på onsdagen small det, vi var ute, och ah, jag minns väl inte så mycket... men men vi kom iaf hem!!
 
Augusti

 Började månaden men att åka till Halmstad med brudarna, vi bodde i felles supermysiga stuga, vi gick på afrerbeachen, vi drog en dag till Ullared och avslutade resan med en shoppingrunda i Halmstad.

När jag kom hem var det körkort som gällde, pluggade som aset! Spelade lite fotbollsmatcher med vårt korpenlag, ägeeeeeer<3 Och grymma ebba tog körkort!
Firade min och Jespers 1 årsdag, vi var på relaxen, käkade räkmacka och hade det gött. Sedan tog JAG KÖÖRTKORT!! åh största lättnaden.
När vi började skolan igen så hade vi lite klassmys, spelade basket, käkade planka på piren! :) Även innebandyn drog igång, så det blev väldigt mycket innebandy, vilket var efterlängtat. 
Sen bokade även jag och Jesper en utlandsresa till Aiya Napa, omgggg!!

SEPTEMBER
 


Vi drog utomlands, asså vad kan jag ens säga? Det bästa jag någonsin gjort. Fy vad bra det var. Fy vad jag diggar den killen.<333 drömmer mig bort.
 
Jag spelade innebandy som vanligt. Jag fick träffa den sötast valpen jag någonsin sett<333 åh.
Oså blev det endel partaj, firade felix som fyllde 18.
Hängde även med familjen till eksjö  när amanda tävlade! :)

Oktober
 

Fick jobb denna månad på ica, åh va skönt. Vi firade Maja som fyllde 18, vi hade inkilning med laget, gick på bio med Ebbs, drog till Hultsfred och bara ägde. Assååååå årets rookiefestival ägde loss<33333
 
NOVEMBER
 
Vet inte om ja pallar lägga upp bilder, men iaf så firade vi halloween, bokade vi lussebio, disikerade fisk,... ja !

December pallar ja inte ens skriva, :)
Men vilket fall så vill ja summera att mitt år har varit alldeles för bra. Hoppas på ett bra 2014 nu. Inte långt kvar!

14 dec

vad jag vill göra i framtiden



När jag slutat skolan ska jag väl jobba på Ica så jag tjänar lite pengar iaf. Sen vill jag jobba i sälen ett tag, bara för att få leva lite!

Sen vill jag även till norge och slita röven av mig för att tjäna så jäääävla mycket pengar så jag kan åka runt i världen! 
 
DreamsDistance

jobbhelg

Idag har jag jobbat, sen var min plan att se Sagan om ringen-filmerna. Men ne , jag skulle städa--> slutade med att ja rensat rummet, eller ne , bara garderoben.
 
 

Hoppets röst

Vaknade runt14 idag, sen var jag på hagabodas lucia, så mycket nostalgi.
Sedan spenderade jag lite tid med brorsan, vi kollade på "de fem legenderna" och mös. Ska upp tidigt imorgon så ska sova.
Natti




13 dec

Min önskelista

Finns rätt mycket jag vill ha, typ kläder finns det massa men orkar inte lägga in allt här hehe.
 

12 dec

5 saker jag gör varje dag
 

1. Jag borstar tänderna MINST 3-4 gånger. Vet inte varför, man efter varje gång ja käkar så borstar ja mina tänder. Lite knäppt!

2. Skrattar! Det gör jag varje dag, rätt mycket..
 
3. Eh , gör nummer 2. Annars får jag ont i magen hahaahah....  :)))))))
 
4. Lyssnar på Håkan Hellström, det gör jag ärligt vaaaaaaarje daaaaaaaag. Bästa någonsin.
 
5. Typ, skriver med min pojkvän! :)
 

lussebio

Var på lussebio inatt med Emma, Felicia och Molly! Redan när vi kom dit var vi trötta som få, menmen bara 6 timmar kvar(trodde vi).

Vi var där runt 23.00 och då fick vi popcorn och Cola, sen var et första filmen:

The secret life of Walter Mitty
Handlar omen dagdrömmare som försvinner i sina fantasier, många tycker att han är underlig. Hans jobb hotas och då ger han sig ut i ett äventyr som överträffar alla.



Filmen var rätt bra, 3/5 toasters

 
Sedan var det paus och då fick vi en kycklingwrap och vatten, den va la sådär, men tur man hade med sig tiilräckligt med godis och popcorn och grejer. Andra filmen var:

Delivery Man



Filmen handlade om en föredetta spermadonator som får reda på att han har 533 biologiska barn, som han sedan försöker hitta. Riktigt rolig film!
 
Filmen var nattens bästa, 4/5 toasters!

 
Efter den filmen fick vi kaffe, lussebulle och pepparkaka, mums!
Sista filmen skulle vara lång, den hette:

American Hustle

 
En sann historia, handlade om en stor skandal i USA. Ivring och Sydney lever i lyx tack vare deras bedrägeri, men de blir nu tvingade att arbeta för FBI. De blandar in maffian och snart är deras värld lika farlig som spännande, fullt av brottslingar, politiker och miljoner dollar.

Jag tyckte att det var riktigt bra skådespelare med, vilket gjorde att jag förväntade mig rätt mycket. Men den var nog något för lång, och inte min smak.
2/5 toasters!!
 
 
 
 
VI drog lite tidigare och missade slutet av sista filmen(som inte gjorde något), så klockan 7.20 var jag hemma i min säng.
 
Iaf så var det en flummig natt, det äckligaste var dock att vi satt bakom två illaluktande bönner. seriöst. EUW.
 

11 dec

Mina syskon
 
Jaha, idag ska jag berätta om mina syskon. Eh som ni flesta vet så är jag rätt så flummig person, som bara älskar att skratta och ha skoj. Precis sådan är min lillebror Filip, 10 år, vi är väl rätt lika, brukar fula oss och skratta åt precis allt som sägs. Sen har jag min lillasyster, 14 år, vi är väl inte alls lika, verken i sättet eller i utseendet. Eller, fått höra lite att vi är lika nu när jag färgat håret... Men iaf så kommer vi alltid bra överrens, trots att vi är hyffsat jämåriga tjejer i tonåren. 
 
Men allt mer tiden går så spenderar vi mer och mer tid för oss själva, därför uppskattas alltid tiden vi väl umgås.
 
 
 
 

onsdag

Dagens hiss:
Sitter nu på bussen mot skolan(har en lektion<333). 
Dagens diss: börjar bli förkyld



Filmen igår, den va så bra. Så spännande! Kändes som om mitt hjärta skulle hoppa ur hela tiden typ. Men den slutade något sjukt spännande, längtar till nästa film!!

23.37

Sitter nu i biosalongen och väntar på att Hobbit del 2 ska börja! Så spänd.




10 dec

favofilmer:
Åh så svårt. Finns många... Just nu efter denna filmen är det dock alla sagan om ringen<333
-lejonkungen
-Save private Ryan
-the impossible
-Goal
-Harry Potter
-Pirates of the carribean
-Tarzan 

Haha nu orkar jag inte fundera mer!


9 dec

Något jag inte tycker om:
jag verkligen hatar otrevliga människor. Tex om jag jobbar (i kassan på Ica) så hälsar man glatt som fan och den andre kollar inte ens upp, mumlar ett hej och är allmänt otrevlig.
Usch. Sen ogillar jag människor som är hala, alltså svåra, om inte jag kan vara "konstig" med någon, alltså flummig oså, då passar jag inte med den personen! 








Vill mest tillbaka till Cypern med min finis.

8 dec

Serietips!

För er som har mycket fritid, kolla på serier! Har kollat sjukt många faktiskt men har många oavslutade.

1. Entourage- detta är min favvo. Handlar om en killes kärriär som skådespelare typ. Alltså den är för skön!

2. The walking dead- världen har tagits över av zombies, så får man följa ett gäng människor som kämpar för överlevnad. Sjukt äckligt bra!

3. Vampire diaries - handlar om de två vampyrbröderna och deras kärlek till samma kvinna, Elena. Riktigt spännande.


Här har ni mina top 3. Sen finns de även annat bra som Grey's Anatomy, O.C., Arrow, Glee. Bara till att kolla!!

snö

Alltså ibland tror ja att jag är knäpp. Är så himla glad för att snön har kommit, igår gick jag ich Jesper ut och skottade snö, sen gjorde vi en snögubbe, och jag bara älskar snöööö<3333
 Nu har vi varit ute och gått i typ en timme, åh älskar kylan haha! Kärlek!



7 dec

Något jag tycker om: 
Något som lyser upp min dag enormt är att få ett eller flera "hej". Hur mysigt är inte det , en trist, kall morgon när du är påväg till bussen så möter du någon, hälsa! 
Eller nör man ska på bussen, så är chauffören extra trevlig och hälsar glatt. Det kan göra ens dag! Såååå hälsa på! 



Party

I lördags så var det dags för den efterlängtade förfesten/utgången, eftersom Felicia fyllt 18.
Det bjöds på planka, mängder med roliga lekar, massa skratt och dans!




fredagsmys

I fredags så trotsade jag och Jesper snöstormen, vi åkte till Huskvarna för en lektion på 5 minuter! Så Jesper va snäll och satt och väntade på mig. 

På kvällen sålde jag och några i laget lotter! Sen hade vi fredagsmys framför tvn, jag ich Jesper!:)


6 dec

Blogglista.


Namn: Emma Linnea Aasa

Ålder: 18 somrar
Bor: I Habo, utanför jkpg!

Beskriv din bästa egenskap.
Har nog ingen... 

Ne men jag är väldigt social, och glad!!

Beskriv din sämsta egenskap.
Svårt att hantera konflikter, jag undviker dom!

Vad ser du fram emot?
Väldigt mycket!

Sälen, Lindvallen! Min familj ska dit, så jag och Jesper åker tåg upp, as mys, så blir det massa skidåkning! Ser fram emot massa, student och så med.

Och avicii med Jesper , lär äga!

Hur ser ditt liv ut om tio år?
hoppas jag är ute och upptäcker världen! Vill resa massa.

Jag är antagligen tsm med Jesper, har kvar mina vänner och livet kommer äga!:)

Hur kommer du rösta i valet nästa år?
Vet inte ännu, haha vet inte vad ja ska rösta på isf!

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu.

Någon åsikt om Miley Cyrus?
Asså, hon går ju in stenhårt för vad hon gör! Men hon har ju blivit den mest omtalade, så hon har väl lyckats med vad hon ville. Men jag tycker ärligt att det har gått för långt.

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara?

Oj, svårt! Nutella <33

Vilka ögonblick är dina mörkaste?
när man är rädd, eller sårad. Eller om man svikit någon.. 

Och de mest ljusa?
Åh det finns massa. När ja är lycklig med mina vänner , familj eller pojkvän !!

5 dec

nu ska jag skriva om något jag saknar att göra, blir lite som inlägget häromdagen men äh! 

Jag saknar tiden då jag kunde komma hem och bara sitta och teckna, måla, för att typ slappna av! Men har inte det intresset längre, dock vill ja ha det..




4 dec

vad som spelas ur mina högtalare nu-


Daniels nya skiva är så galet bra, åh så bra. 


Movits, för att de är för goa! 


Denna goa partylåten. Bara för att jag är så satans taggad till lördag.

Felle 18 år!

Idag fyller världens finaste Felicia 18 år. Som vi väntat. 
Men på lördag smäller det, då ska vi fira ordentligt. Och ni ska bara veta vad vi längtat, är sjukt pepp!

Grattis finaste du💕



brunett

Igår tog jag min "färga-håret-oskuld".
Sjukt ovant nu, ingen kommer känna igen mig, inte ens jag. Men så är det alltid i början, så får hoppas det inte ser allt för dumt ut hehe.


Sitter iaf på tåget nu till skolan!



3 dec

Hehe idag har ja för min första gång färgat håret. TAAADAAA




Mer bilder kommer sen !
Klippning och färgning av superduktiga Emilia! :)

2 dec

Idag är det måndag och 2 december. varit i skolan och ah, insett att jag har väldigt mycket att plugga på framöver.
 

Idag bjuder jag på några bilder på någon/något jag saknar.

 
Jag saknar att åka skidor/snowboard, samt min pojkvän (som förmodligen kommer ikväll!!<3). Jag saknar Ebba, jag saknar Frida. Jag saknade min gamla klass.

 
Jag saknar fotbollen, speciellt Gothia. Jag saknar att gå på sådär många konserter. Jag saknar WSJ samt dessa goingar på bilden.
 
 
 

hur fina?

 
 
Jag tycker att tigrar, lejon, geoparder är sååååå fkn fina.<3 min dröm, att ha en.
 
 
Idag har jag jobbat, sen typ pluggat och slappat. skönt.

1 dec- favoritbloggare

Jag brukar inte leta upp bloggare, men tänkte ta några som inte är de allra största, typ kenza och dom...
 
 
Roligast är att läsa sina vänners bloggar. Emma, Felicias, Mollys, Tilda, Zanna, Cajsa osv! :)
 
 
 
Här är tre av mina favobloggar.
1. Andrea Hedenstedt, 17 år, hon skriver om sin vardag, mode, inspiration!
2. Sofi Fahrman, hon gillar jag drf att hon har skrivit "Elsa"-böckerna, som jag älskade! Hon skriver om sin vardag osv!
3. Lisa Olsson, bloggar om mode ! Mycket inspo!