1 månad kvar till 20 år

Jag använder appen Countdown där man lägger in event och grejer så räknar den ner dagarna. Och så fick jag en notis imorse att det är en månad tills jag fyller 20! 
 
Och jag satt och funderade på vad man önskar sig, men det är så svårt... Men när man fyller 20 känns det som jag vill ha grejer man verkligen har användning för. Så täntkte igenom rätt noga över, och här är den:
 
 
Wishlist
 
 
1. Jag vill hemskt gärna på en weekend, varsomhelst. 2. MASSA fina sängkläder vill jag ha, med mönster, ljusa, mörka... allt! 3. Jag äger ingen cykel(eller bil) så känner att en cykel hade varit perfekt till jobbet/gymmet och vart man än ska ta sig!. 4. En fin klocka(gärna Micheal Kors5. Pengar, såklart. 6. Fina glas, vanliga glas, kaffe/tekoppar, vinglas, just nu känner jag för Ittala då jag redan har ett par. 7. En bra plattång, (för det äger jag ingen heller).
 
 
Dessa collage gör jag i Polyvore där man kan göra huuuur mycket saker som helst, in och testa vettja!
Här är min sida!

Lördagshäng

Igår gick jag på två veckors semester och jag började den med att träffa alla tjejerna hemma hos Johanna som bor i drömlägenheten med den vackraste utsikten över fina Jönköping. 
Det blev matlagning och efterrätt innan vi åkte hem och la oss. 

Tycker om dessa tjejer så<33




Unbroken. 5/5

HÄR HAR NI EN FILM NI BARA MÅSTE SE.

Hittade den på filmtopppen när jag satt och letade efter en bra film, när jag såg trailern blev jag lite förvirrad eftersom den hade typ...3 handlingar??? Och Angelina Jolie imonerade sjukt som regissör. Men gud den var sjukt bra, satt helt intresserad hela filmen. Ah, se den bara! 
 
 
 

bra dagar med love

Imorse åkte min älskling hem efter ett par goa dagar tillsammans. Har tyvärr inte tagit några bilder men vi har haft det supermysigt. I måndags såg vi film och slappade, i tisdags var vi en runda i stadsparken sedan en sväng på stan och sedan käkade vi mongolisk buffé på Soya som ALDRIG sviker en, det är så gott alltså!
 
 
Igår var vi i Gränna och köpte polkagrisar och åt nere på piren, men det var så himla kallt och äckligt så det var lite tråkigt att vädret var så...
 
Sen var vi på premiären av Entourage. Och för er som inte vet vad det är så är det en serie som blivit till film, som typ Sex and the City. Det var inte många på premiären men det kan vara så att man inte ser filmen om man inte sett serien.. Men filmen var dööööörolig, över förväntan iallafall!
 
 

 
Dessa dagar har varit sjukt bra, att få somna med sin älskling sådär som man bara får göra nu för tiden någin gång i månaden, DET ÄR UNDERBART. Sover så tryggt och så bra. Att man verkligen njuter varje seund av att vara med varandra och inte behöva göra något. Underbart.
 
 
 

Glad midsommar

 
Åh, jag hade en underbar midsommar tillsammans med ett underbart gäng. Dagen blev väldigt lång eftersom vi sågs tidigt och festandet startade tidigt, vilket resulterade till att all planering till lekar var i onödan i och med att de flesta var rätt fulla. Sen hade vi inte tur med vädret, vilket hör till midsommar, så vi höll oss inomhus men kvällen blev ju bra ändå.
Mycket god mat bjöds det på och ett härligt gäng med glada människor!
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen

Har inte haft behov av en tv egentligen eftersom jag BARA ser saker på datorn, men hur kul är det då om man har en lite fjutt-skoldator att kolla på? Aja, jag har iallafall köpt en TV och en Chromecast så jag kan koppla datorn till tvn, PERFEKT.
 
 
 

16 dagar kvar..

.. till Cypern och Napa.
 

Det ska bli så otroligt härligt att få lite värme, igen<333 Denna gången reser jag med Maja, Emma och Felicia och vi ska på på Anesis Hotel i Ayia Napa i en vecka. Sen åker grabbarna samtidigt som oss men bor inte på samma hotell, så det kommer bli en sjukt rolig resa! Så jag jobbar nästa vecka sen tar jag 2 veckor semester, min enda semester.

Sjuk.

Vart sjuk nu och haft feber och grejer och det är verkligen tråkigt för jag har inte vart sjuk på ett tag nu. Men men det går över!
I söndags var jag på bio  med mina syskon, vi såg Jurassic World vilket var en grym film som var sjukt bra gjord! Nä jag skulle sova kom skiten, mådde verkligen sämst under natten och stannade därför hemma från jobbet.. Hatar att sjukanmäla sig, det suger. 
 
Igår såg jag HELA nya säsongen av Orange Is The New Black, och till er som inte sett det, SE! Annars gör man inte mycket annat.. usch vad det suger att vara sjuk, pallar ju inte röra mig.
 
 
Har fått en fet girlcrush på Ruby Rose som är med i OITNB, kolla på henne, dösnygg!
 
 

Love

En söndag som denna vill jag bara vara med denna fina kille. Se film, skratta och bara känna mig trygg i hans närvaro.

Men det är en vecka kvar tills vi ses igen och de dagarna vi får tillsammans längtar jag efter som fan. Älskade Philip.


TIPS; gör rent plattången

Härom dagen när jag skulle platta mitt hår märkte jag hur äcklig min plattång var, så var tvungen att söka upp om man kunde rengöra den och JA, jag hittade ett jättebra tips på Elin Johanssons blogg. Hon är en jätteduktig frisör och hårstylist. Hon ger sjukt många bra tips på sin blogg så gå in där!

Från Elins blogg: 
 
 
 

Ledig!

Tjenaaa. Idag är min lediga dag denna vecka och jag har varit sjukt produktiv, stolt. Först cyklade jag bort till gymmet och gjorde mitt första riktiga pass sen i somras, åh va skönt det var. Tränade ben och rumpa och var på gymmet i ca 2 h(??!!). Men det tråkiga är att jag har tappat så jäkla mycket vilket inte är så konstigt efter all ölintagning. Jag klarar nästan hälften så mycket som förr och min kondition är ju kass. Men det är bara träna upp det så är jag tillbaka!
 
Men sedan jag kom hem från Sälen har jag verkligen inte orkat ta mig till gymmet. Jag har haft så mycket att vänja mig vid, jobbet och att komma hem. Ville inte gå rakt på "vardagslivet". Så denna dagen var planerad till att gymma och sen sätta mig ute i det fina vädret, men solen har gömt sig hela jäkla dagen och det är så tråkigt. Så har fått göra en massa annat istället! 
 
 
 
 
 
Idag gjorde jag stekt lax, couscoussallad och en sås med gräslök och sweetchillisås!
 

Midsommar outfit

Kan inte fatta att 96orna tar studenten här i Jönköping på FREDAG?? Och bara en vecka efter är det midsommar, vafan händer?! Det går så himla fort. För ett årsen hade vi vår studentvecka, känns så långt bort men ändå så nära.. Iaf är det ju dags för midsommar snart, vilket jag ser fram emot.
 
Jag har spanat in några fina klänningar till midsommar, och det har varit lite svårt eftersom man aldrig vet med vädret... I år ska vi vara ett gäng i Nisses stuga där vi ska leka en massa lekar, grilla och sova över, kommer bli grymt!

Hittade iallafall en underbar sommarklänning som jag klickade hem från Sheinside:
 
 
 
De har otroligt fina sommarklänningar där faktiskt, här är ett par underbara klänningar som jag hittade:
 
 

"mellanmål"

Alltså åh vad jag älskar mellisar, frukt, göra smoothie, fil eller yoghurt med olika goa toppingar, mackor med olika pålägg och å va gott det är!
 
Idag har jag jobbat 7-18-passet vilket är sååå segt för man är helt död när man kommer hem, men har "bara" 2 sånna pass till denna veckan..
 
 

bra helg

Hej vänner, min helg har varit sjukt bra! 
 
Åkte med familjen till Kalmar där de skulle tävla och jag träffa Philip. Jag började fredagskvällen med lite drinkar med min efterlängtade Bellis som jag inte träffat på så sjukt länge. 
Sen kom Philip och tog en öl med oss, och sedan blev det hemgång för en efterlängtar sovmorgon med min älskling.
 
Eftersom jag strikt kollat väderleken inför denna helg och det skulle vara jättefint så packade jag mest ner lite sommarkläder. Så vi gick tunt klädda ut i varma lördagsmorgonen för att kolla på mina syskon när de tävlade., gissa då om det börjar regna, blåsa och vi frös som in i bäng... Jaja, vad förväntar man sig av svensk sommar då?? 
 
På kvällen blev det öl och fotboll med hans kompisar vilket var superskoj, och idag har vi mest slappat eftersom vi var lite bakiströtta. Och vad helgen går snabbt när vi ses så över en helg, men det var superskönt att åka bil fram och tillbaka istället för massa dyra tåg.
 
 
 
Vi var även en snabbis på stan daär jag hittade ett par mjukis och denna blus på Gina Tricot!
 

Godmorgon fina fredag

Min vecka har inte sett speciellt rolig ut, bara jobbat och varit sjukt trött.
Men har ändå tagit mig till gymmet 2 gånger (stolt)! 
Igår gick jag på body balance , vilket är yoga- och thaichi-inspirerat. Så skönt för kroppen så det är sjukt.

Idag jobbar jag till 16.00 sen kommer familjen och hämtar mig direkt så bär det av till Kalmar! 




Summerburst 2015

I fredags var vi änligen påväg till Göteborg för en underbar helg. Dagarna har susat förbi och jag orkar inte berätta om allt (eftersom typ alla var där) men vi har haft det kul och träffat massa människor och dansat tills man inte kunde gå(bokstavligt). Kunde inte gå efter Avicii, vi stod så långt fram och jag hade höga klackar vilket slutade med att bli buren hem och skita i utgång. Okej jag sket inte bara i utgång för fötterna utan jag var ju skitklantig och blev av med legget i fredags så den kvällen var sämst.
 
men det var iaf otroligt skönt att komma hem till sängen och lägga sig tidigt så man pallade en jobbdag.
 
Massa snapshots:
 
 
 
 

Happy B-day

Måndag och 1 juni och idag är det inte vilken dag som helst, utan Molly fyller 20 <3 Grattis till henne tusen gånger om.