19 år

Fyllde år i tisdags, det firade jag med att ... JOBBA! Dagen var rätt bra ändå, hade kul på jobbet och direkt efter så hämtade min familj mig så käkade vi på Jensens med farmor och farfar. Det var svingott, som alltid! Sedan stannade jag, mamma och fille och tog varsin glass på piren vilket var mycket gott och mysigt.
 
 

hatet till ensamhet

Det finns en sak som jag stör mig så mycket hos mig själv. Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag får nästintill ångest när jag är ensam. Jag måste ha folk runt omkring mig, annars blir jag så nedstämd. Känns som jag tjatar på folk ständigt att ses. Jag är så extremt sällskapssjuk.

Jag mår så himla bra när jag är runt människor, när jag sitter hemma i mitt rum så är jag sjukt deppig. Det står liksom ivägen för min egen lycka.

Men vad beror detta på? 
 
De flesta jag känner älskar att vara själv, att komma hem från jobbet och bara njuta av att vara själv. Att sitta och se på serie, ta det lugnt och njuta. Men jag får nästan ångest, måste prata med någon, kan inte sitta själv och njuta. Det är jättetråkigt, önskar jag kunde njuta av att sitta ensam och bara vara med sig själv! 

ngn som sa löning?

 
Igår jobbade jag och sedan drog jag och Emma direkt till stan och käkade mat på piren. Sen blev det en lång dag på staden. 
 

Update

har jobbat idag vilket var lite jobbigt eftersom jag var trött. Men imorgon är jag ledig så då ska jag vila och njuta av solen!
Fick hem ett paket idag med en beige kappa och en hatt. Här har ni två egopic



Tisdag

Igår efter jobbet drog jag och Emma till gymmet och svettades lite, sedan handlade vi mat på Ica för vi skulle ha tacokväll<33 Vi kollade lite film och sen somnade vi! 
 
Nu sitter jag här i min säng efter jobbet med denna goda citrusbomb! Jag kom precis på att jag är ledig 2 dagar under dessa två veckor, men sen tar jag en veckas semester i Halmstad. Kämpaaaa!
 
 
 
 

Halmstad

I fredags åkte vi till Halmstad, vi bodde i Felicias sommarstuga med hennes familj vilket var supermysigt. På fredagkvällen var vi ute och käkade panacotta och mös och sedan drog vi ut på Mårtenssons vilket var SJUKT. Det var så himla mycket folk ute och det ägde verkligen. 
 
Igår låg vi på stranden och sedan var vi på afterbeachen då Duojag spelade, det var sååå himla varmt och sååå himla roligt. Efter afterbeachen så drog vi hem och käkade och sedan vankades det utgång igen. Vi träffade massa nya vänner och kvällen var sjukt bra! 
 
Vecka 32 kommer vi tillbaka, och fy vad bra det kommer bli, längtar lite för mycket. Halmstad är bästa staden<3333
 
 
 
 

träna och må bättre

 
Okej märker redan hur mycket bättre jag mår av att träna. Blir så mycket piggare, jag orkar med jobbdagarna mer och äter såååå mycket bättre! Energin är helt oslagbar, och fy vad jag älskar det. Dock märker jag hur svag man blivit under dessa månader jag inte tränat heheh, to much alcohol...
 
Men nu är studenten över och jag ska hålla mig borta från alla äckliga sjukdomar för nu kör vi! 

Idag jobbade jag i 10h och jag älskar jobbet <333 sen åkte jag hem med Ebbis, var mycket kul att träffa henne! Sedan var jag mycket dum nog och somnade när jag kom hem, vilket resulterade i att jag inte hade lust att träna, men jag tvingade mig upp på cykeln för att dra till Nordic. Det blev ett pass med 30 min intervaller på löpbandet och sedan rygg/axlar! 

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag packa och sedan dra till Halmstad. Pusssssssss natti

halmstad i helgen!!!

 
Imorgon ska jag visst till Halmstad, rätt spontant och mysigt! pussss
 

Vad är du tacksam för?

Just nu tänker jag bara på hur lyckligt lottad jag är. Vilka underbart fina vänner jag lärt känna, vilka underbara människor jag har bland mig. Att alla de människorna har gett mig energi, kärlek, lärdom och vänskap av alla smaker.

Jag är så sjukt tacksam för allt jag varit med om i livet, även allt det onda, för annars hade jag aldrig varit den jag är idag. Jag är tacksam över att jag lagt det mesta förflutna bakom mig, att jag vunnit kampen mot mig själv som jag haft. Jag är tacksam för att jag kan vända allt det mörka till något ljust. Jag är tacksam för min rastlöshet som får mig att göra så mycket roliga saker. 


 

onsdag

Idag jobbade jag 7-16 och denna dagen har varit jättebra, älskar mitt jobb massor och mina kollegor. Vi skrattar hela tiden, typ.
Efter jobbet drog jag och emma till gymmet och sedan hem till mig och stekte lite hamburgare, vilket var svingott! :)
 
Har orecis börjat träna igen, men såg ändå lite skillnad jämför med sist jag "spännde" mig hahahah! Iallafall är det motiverande att se skillnad och man vill bara träna mer och mer! Här har ni en bild:
 
 

Måndag och ny vecka

Igår började jag träna igen efter ett långt uppehåll med sjukdom. Sjukt härligt är det! Älskar hur pigg man blir när man tränar och hur peppad man är på livet. Älskar att träna, så nu är jag glad!
Igår blev det cross i 30 min + lite armar, och idag blev det cross i 30 min + rumpa. BACK ON TRACK!
 
 
 

-

I Lördags blev det utgång igen och kvällen började med bästa tjejerna hos Cajsa. Dagen efter drog jag direkt när de öppnade till 95:an och köpte en kebabpizza, vilket var jävligt gott!
 
 
 
 

söndag igen..

I torsdags så drog jag och Emma till Gränna och campade där en natt med hennes pappa och co. Vi solade, badade, grillade och drog till visingsö.
 
 

bra tisdag

Igår jobbade jag för första gången sen i torsdags. Så sjukt skönt med långhelg, det behövdes!

Direkt efter jobbet så drog jag till stan för att träffa Bellis som flyttat hem till Öland. Så henne hade jag inte träffat sen studenten..Vi köpte glass på Honeycomb och sedan satte vi oss på bryggan. Eftersom det var 34 grader (enligt snapchat) så bestämde vi oss för att dra till vätterstranden och bada. Men jag hade inte någon bikini så jag fick köpa en ny hahaha...

Senare kom Felicia så åkte vi till Max och hämtade mat och sedan  satt vi där på stranden och mös.
 
 
 

min fredag.

Igår var dagen helt perfekt. Först åkte jag in till stan för att få mina fransar fixade av finaste Frida. Kolla hennes Instagram för bokning här! 
Före och efter bilder. (har mascara på första)
 
Sen mötte jag upp min lillebror och vi käkade på Jensens, sedan gick vi på matmarknaden i stan vilket var supermys. Vi köpte glass på Honeycomb och satte oss på bryggan. Sedan besökte vi filmstaden och såg Maleficent, den var verkligen asbra och hur snygg är inte Angelina Jolie? 
 
 
Sedan åkte vi hem oså var jag med Emma och hon hjälpte mig att färga min utväxt hahah. Sen åkte vi in till stan för att GÅ PÅ BIO! hahahah. Nu skulle vi se Förr eller senare exploderar jag". Och fy vad bra den filmen var, och fy vad vi lipade.

just nu

Sitter ute med Mamma och käkar smultron och dricker CocaCola. 
 

äntligen är den hemma!

 
Denna goding fann jag på Landvetter innan vi drog till Alanya, men just då hade jag inte råd. Så jag beställde faktiskt hem den från Tradera för exakt en vecka sen. Och nu är den min <33

nytt.

Idag vaknade jag nog på fel sida. Dagen har varit lång och tråkig, det bara regnar...och då har jag inte ens jobbat ännu. Ska jobba kl 15.30-22.30, så fårse hur pigg jag är efteråt!
 
Fick hem mina nya jeans+klänning som jag beställde igår från Nelly, och idag hämtade jag ett paket till, min Odd Molly kofta<33
 
 
 

-

Idag har jag inte gjort mer än satt ihop en film sen Alanya, sett klart första säsongen av Orange is the new Black. Det är dags att bli frisk nu känner jag. Hatar ångesten efter studenten och allt, vi käkade ute varje dag i ca 3 veckor... och jag har inte tränat eller något. 

Så snälla kropp var inte så svag, vill träna.
The Fitness Cycle
Perfect
 
Fått en crush på dessa låtar:
 Cazzette- Sleepless
 
 
 
 Milky Chanse- Stolen Dance
 

så mycket vilja

Idag vaknade jag med feber och jag har sovit 0 h typ för jag hostar hela äckliga tiden. Och jag förstår inte mig och alla mina förkylningar som aldrig försvinner för det suger verkligen. Jag som hade tänkt att börja träna ordentligt och så... börja må bra. Men ne dagarna ser ut som så: jobba, dega, jobba, dega. 
Jag kan verken äta eller sova så vad är meningen att vara sjuk och hur länge ska det pågå??
 
När jag vaknade så var jag ändå glad, jag bara insåg hur fri jag och och alla de där drömmarna jag har, de ska jag uppfylla nu.
 
Jag vill resa så mycket.
Jag vill åka till Sälen och jobba en säsong,
jag vill åka till Thailand en månad med goa vänner, bara utforska paradiset och leva.
jag vill gå bartenderutbildning i Miami, 
jag vill tågluffa i Europa,
jag vill gå GMU...

jag tänker inte börja plugga än, aldrig, för allt detta vill jag fan göra. Och mina vänner, jag ska göra allt detta! LOVE MY LIFE<333333333333